با سلام
ممکنه لینک یک گالری تصویر برای جوملا 1.5 رو بگذارید که وقتی برروی آن کلیک میکنم عکس به اندازه کل فضای صفحه بزرگ بشه.ممنون میشم.

با سلام
ممکنه لینک یک گالری تصویر برای جوملا 1.5 رو بگذارید که وقتی برروی آن کلیک میکنم عکس به اندازه کل فضای صفحه بزرگ بشه.ممنون میشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
از گالری تصاویر فوکا گالری استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون.
این گالری رو نصب کردم پس از ایجاد مجموعه هنگام درج تصاویر با پیغام عدم ایجاد پوشه روبرو میشم ممکنه مرحله درج عکس رو کامل راهنمایی کنید ممنون میشم.با پیغام بصورت زیر میباشد:
- JFolder::create: مسیر مورد نظر را نمی توان ایجاد کرد
- هشدار: انتقال فایل انجام نشد!
- Error. Unable to upload file
- JFolder::files: Path is not a folder
- JFolder::folder: Path is not a folder
ویرایش توسط m.darani : 06-21-2012 در ساعت 04:55 AM
دروود
ابتدا مجموعه بسازید سپس برای مجموعه یک پوشه بسازید و سپس تصاویر خودتون رو در پوشه و مجموعه ساخته شده برگذاری کنید
از طریق مدیریت منو ها > منو اصلی > جدید > فوکا گالری رو انتختب کنید و مکنتشر کنید
در پناه ایزد
سلام
چک کنید لایه ftp رو درست تنظیم کردید یا نه
آموزشش در[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود هست
در دانشنامه جستجو کردم متاسفانه لینکی در این مورد نبود.مشکل ایجاد فایل همچنان وجود داره.ممکنه لینک آموزش تصویری رو بگذارید.
سلام
درست جستجو نکردید !
این لینک موجود در انجمن :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این از دانشنامه :
اینم فیلم آموزشی تصویری تنظیم لایه FTP موجود در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] :
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)