با سلام
با توجه به اینکه محدودیت ارسال 70 ایمیل در ساعت از طریق هاست برای من وجود دارد و اعضاء سایت بنده بالای 100 نفر است من چطور میتوانم این قضیه را مدیریت کنم لازم به ذکر است که بنده از برنامه خبرنامه ccNewsletter استفاده میکنم
با سپاس

با سلام
با توجه به اینکه محدودیت ارسال 70 ایمیل در ساعت از طریق هاست برای من وجود دارد و اعضاء سایت بنده بالای 100 نفر است من چطور میتوانم این قضیه را مدیریت کنم لازم به ذکر است که بنده از برنامه خبرنامه ccNewsletter استفاده میکنم
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
كامپوننتي كه استفاده مي كنيد تجاريه. از acymailing استفاده كنيد كه خودش تايمر داره و در يك زمان خاص و بصورت زمان بندي شده مي فرسته
موفق باشيد
اما جوملای من 1.5 هستش آیا این افزونه برای 1.5 هست اگر هست لطفا لینک دانلودش
با سلام
همین افزونه ای که جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فرمودن نسخه مخصوص 1.5 هم داره.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
برای 1.5 هم وجود داره:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
(ارسال هم زمان! - امکان حذف قابل مشاهده نبود!)
با سلام
دوستان افزونه خوبی بود اما فارسی شده هم وجود داره
لطفا تنظیمات را هم اگر دارید بگذارید
با سپاس
خیر متاسفانه فارسی اش موجود نیست اولویت بومی سازی و آموزش با افزونه هایی است که عده بیشتری از کاربران از آنها استفاده میکنند .نوشته اصلی توسط ALIREZA10025 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام دوستان مرثی بسیار عالی بود البته بعد از نصب خودش نصب زبان فارسی را فکر میکنم انجام داد و الان کاملا فارسی است
با سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)