-
درخواست آموزش تبدیل قالب html به جوملا 2.5
باسلام
دوستان من از طراحی قالب چیز زیادی نمیدونم
میخواستم ببینم میشه قالب های html رو مستقیما به جوملا 2.5 تبدیل کرد؟با اینکه بایستی اول تبدیل بشه به جوملا 1.5 و تبدیل بشه به جوملا 2.5؟
اگه آموزشی در مورد تبدیل قالب Html به قالب جوملا 2.5 دارید لطف بفرمایید.
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-20-2012 03:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
بله میشه مستقیم به 2.5 تبدیلشون کرد
ببینید وقتی حرف از تبدیل میاد آدم فکر میکنه که این یه نرم افزاره که خودکار تبدیل می کنه قالب ها رو به هم دیگه (البته اطلاع دقیق ندارم ممکنه چنین نرم افزاری هم باشه) ولی منظور در چنین مواردی کد نویسی قالب مورد نظر شما به قالب جوملا است که برای انجام چنین کاری هم باید از زبان هایی مثل اچ تی ام ال و سی اس اس و بعضا پی اچ پی و همچنین دانش و آگاهی لازم درباره نحوه پیکربندی قالب برای جوملا (که فکر کنم تو دانشنامه سایت مجود باشه) رو بلد باشید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hossein0241 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام یه همچین موردی تو انجمن به چشم خورده:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچنین:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از amirsabeti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
توی نت گشتم تبدیل html به 1.5 بود
اما من تبدیلش رو به 2.5 میخوام چطوری باید html رو به 2.5 تبدیل کرد؟
-
-
دروود
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)