-
هیچ قالبی نصب نمی شود
باسلام خدمت دوستان بزرگوار
من وقتی می خواهم قالب جدیدی نصب بکنم (افزونه ها / مدیریت افزونه ها / بارگذاری فایل بسته نصبی) فرآیند نصب شروع شده ولی بعد از چند دقیقه بدون اینکه پیام خطایی بدهد ، مرحله نصب متوقف شده و قالب نصب نمی شود
لطفاً کمکم کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط parmiscomputer : 06-20-2012 در ساعت 06:23 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-20-2012 06:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز ایا قالب شما با نسخه جوملا شما سازگاری دارد ؟
ایا هاست شما فضای کافی برای نصب افزونه و قالب را دارد ؟
موفق باشید .
-
-
بله ، نسخه جوملای من 2.5.4 هستش و قالبهایی رو که دانلود کردم برای نسخه 2.5 هستند
در مورد فضای هاست هم باید عرض بکنم که فضای هاستم 500mb هستش و فضای خالی زیادی دارم
باسپاس از لطف شما
-
-
این اتفاق فقط برای قالب شما میوفته ؟ آیا یک افزونه دیگه رو امتحان کردید ؟
-
-
همین الان JComments 2.3.0 رو نصب کردم و با موفقیت نصب شد
-
-
از صحت بسته نصبی قالب تون اطمینان حاصل کنید (یعنی یک بسته نصبی که فایلهای php و xml و html و فولدرهای imagesو css ) داخل پوشه قالب باشند (نه در چند ساب فولدر تودر تو)
بعد ببینید اندازه بسته نصبی قالب چقدر است ؟ آیا از Max_upload_size ست شده در php.ini بیشتر است ؟
-
-
در بخش مديريت جوملا و در قسمت PHP Core مشاهده مي شود : upload_max_filesize : 2M
در حالي كه بسته نصبي من حدوداً 12M هستش . مقدار حداكثر آپلود رو از كجا مي تونم تغيير بدم
با سپاس
-
-

نوشته اصلی توسط
parmiscomputer
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در بخش مديريت جوملا و در قسمت PHP Core مشاهده مي شود : upload_max_filesize : 2M
در حالي كه بسته نصبي من حدوداً 12M هستش . مقدار حداكثر آپلود رو از كجا مي تونم تغيير بدم
با سپاس
اون بسته , بسته quick start است . نیازی نیست آنرا داخل جوملا نصب کنید . کافیست آنرا در یک پوشه در local یا server تون unzip کنید بعد مانند یک بسته جوملا نصب اش کنید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)