دکمه ذخیره در مدیریت جوملا برای من کار میکنه ولی در قسمت سایت برای ارسال مطالب در فایرفاکس کار نمیکنه ولی در اوپرا بدرستی کار میکنه؟
میشه بگید مشکل از کجاست
فایرفاکس هم آخرین ورژنه

دکمه ذخیره در مدیریت جوملا برای من کار میکنه ولی در قسمت سایت برای ارسال مطالب در فایرفاکس کار نمیکنه ولی در اوپرا بدرستی کار میکنه؟
میشه بگید مشکل از کجاست
فایرفاکس هم آخرین ورژنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
تو مرورگرهای کروم و آی ایی تست کردین؟ مطمینین که تو این دوتا مرورگر مشکل هست؟ کم پیش میاد که فرقی تو سایتها تو این دو مرورگر دیده بشه
برای این سایت جوملا تون فقط این مشکل وجود داره یا برای همه جوملا هایی که شما مدیریت میکنید ؟
اگر نحوه نمایش سایت بهم نریخته , خوب از همون Opera مدیریت اش کنید , چه اشکالی داره ؟
با سلام .
با مرورگر های دیگر نیز تست کنید و نتیجه را اعلام کنید .
موفق باشید .
دوست عزیز تو مدیریت درست کار میکنه ولی اگه کاربری بخواد مطلب ارسال کنه با فایرفاکس مشکل دارهاین عکس با استفاده از مرورگر اوپراست[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG] اینم با مرورگر فایرفاکسههمینجور که پیداست با فایرفاکس قالب بهم میریزه و دکمه ذخیره پس از اینکه کامل لود شد دیگه کار نمیکنه
مشکل از قالب هست صد البته, باید قالبتون رو با فایرفاکس سازگار کنین
داداش سازگاره فقط این قسمت رو اینجوری نشون میده قالبی که استفاده کردم قالب ناب نیوز2 خلیلن هست
سلام
استايلي داريم مخصوص اديتور كه بعضي از قالب ها اين استايل رو ندارند
اين استايل رو مي تونيداز قالب هاي حرفه اي جوملابرداريد
موفق باشيد
الان متوجه یه مشکل دیگه که شدم اینه که دکمه ارسال کار میکنه ولی دکمه ذخیره نهیعنی وقتی مطلب رو ارسال کردن و بعد بخوان ویرایش کنم دیگه دکمه ذخیره کار نمیکنه نه تنها تو مطلب بلکه تو کامپوننت ایزی بلوگ هم کار نمیکنه
دوست عزيز همونطور كه گفتم اشكال از استايل اديتوره كه بايد براش چيزي نوشته بشه
مي تونيد از قالب هاي ديگه ي جوملا پيدا كنيد
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)