-
مشکل در ورود اعضاء به سایت
سلام
دوستان بنده دارم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو درست میکنم
وقتی اعضاء میخوان وارد بشن روی کلید ورود اعضاء که میزنم کاربران نمیتونن نام کاربری و رمز عبور رو وارد کنند لطفا راهنمایی فرمایید
ویرایش توسط Joomla Armator : 06-21-2012 در ساعت 09:01 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-21-2012 08:59 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز, من نگاه کردم نوشته میشه دیده نمیشه, امتحان کنین یه چیزی تایپ کنینن و هایت لایت(انتخاب کنین ) کنین تکست باکس رو. از css هست color رو سفید کردین.
موفق باشین
-
کاربر مقابل از parsoon724 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
تو فایل template_css.css خط 70 , color:#ffffff را به مثلا این تغییر بدین color:#000000
-
کاربر مقابل از parsoon724 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوستان بنده دارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو درست میکنم
وقتی اعضاء میخوان وارد بشن روی کلید ورود اعضاء که میزنم کاربران نمیتونن نام کاربری و رمز عبور رو وارد کنند لطفا راهنمایی فرمایید
سلام به جای جواب من سوال دارم !
یکی اینکه از ماژول باید استفاده کنم تا بتونم مثل اون لوگو های کوچولو وقتی موس را میرود رویشان توضیحات باز میشه دارشته باشم و اسمش و آدرسش ؟لطفا
و یکی ایجاد اون طرح ها است. اون ها را چطوری اضافه باید کنم ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
eh.sa.s
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام به جای جواب من سوال دارم !
یکی اینکه از ماژول باید استفاده کنم تا بتونم مثل اون لوگو های کوچولو وقتی موس را میرود رویشان توضیحات باز میشه دارشته باشم و اسمش و آدرسش ؟لطفا
و یکی ایجاد اون طرح ها است. اون ها را چطوری اضافه باید کنم ؟
سلام دوست عزیز
اون طرح با جاوا اسکریپت نوشته شده،بزودی کدهاشو روی فروم میزارم.موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)