سلام . خسته نباشيد .
براي ارتقاي جوملا 1.5 به 2.5 فايل com_jupgrade_2-5.zip رو دانلود كردم . در جوملا 1.5 در منو گسترش و نصب وقتي فايل رو آپلود مي كنم پيغام خطا مي دهد كه فايل نصب پيدا نشد .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد مشكل از كجاست ؟

سلام . خسته نباشيد .
براي ارتقاي جوملا 1.5 به 2.5 فايل com_jupgrade_2-5.zip رو دانلود كردم . در جوملا 1.5 در منو گسترش و نصب وقتي فايل رو آپلود مي كنم پيغام خطا مي دهد كه فايل نصب پيدا نشد .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد مشكل از كجاست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
طبق این آموزش عمل کردید؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
بله طبق اين راهنما رفتم .
جوملا كه هست 15.11 و بخش گسترش داره نه افزونه . ولي به هر حال قسمت نصب رو داشت و وقتي آپلود رو مي زنم پيغام نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد ميده
ممنون كه جوابگو هستيد .
خوشبختانه متوجه مشكل شدم .
نام كاربري و پسورد FTP درست نبود . الان كامپوننت نصب شد ولي در پلاگينMootools Upgrade نيست و در منوي كامپوننت وقتي بر روي jUpgrade مي زنيم پيغام ميده كه Mootools Upgrade
فعال نمي باشد .
مي تونيد راهنمايي كنيد .
در قسمت مدیریت پلاگین ها، پلاگین System - Mootools Upgrade رو فعال کنید.
در قسمت مديريت پلاگين چنين آيتمي وجود نداره .
حتي در آيتم ها غير فعال رو انتخاب كردم ولي باز هم نمايش نداد .
سلام
جوملا رو به آخرین نسخه 1.5.26 ارتقاء بدید.
موفق باشید
يعني نميشه مستقيما با راهنماي ارتقا از 1.5 به 2.5 پيش رفت چون ورژن برنامه 1.5.11 هست ؟
براي ارتقا گفته شده تمام فايل هارو جايگزين كنيد . يعني تمام فايلها در file manager host كپي شود . تعداد فايل ها زياد هست و نمي توان كل فايلها و دايركتوري ها رو كپي كرد . بلكه بايد يكي يكي آپلود كنيم كه زمان زيادي مي برد .
اگر راه حل ديگه اي هست و يا من اشتباه برداشت كرده ام لطفا راهنمايي كنيد .
ممنون
سلام
همانطور که در آموزش نیز گفته شده بهتر هست که ابتدا نسخه 1.5 رو آپدیت کنید بعد فرآیند مهاجرت را انجام دهید
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)