من وقتی واسه مطلبم از گالری سایت یه عکس انتخاب میکنم تو صفحه اول سایت عکس رو نشون میده ولی وقتی خبر رو باز میکنی نشون نمیده مشکلش چی میتونه باشه؟

من وقتی واسه مطلبم از گالری سایت یه عکس انتخاب میکنم تو صفحه اول سایت عکس رو نشون میده ولی وقتی خبر رو باز میکنی نشون نمیده مشکلش چی میتونه باشه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
لطفا نام گالری رو هم ذکر کنید
تو قسمت رسانه همه رو آپلود کردم همون پیش فرض جوملا
چی شد؟
مشکل از چیه؟
اسم افزونه گالری تون چیه ؟ آدرس سایت تون ؟
آیا مطمئنید تمام تنظیمات رو درست انجام دادید؟
من افزونه گالری نصب نکردم همون که خود جوملا داره و از طریق مدیریت رسانه بهش دسترسی داریم
این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ه البته الان عکس ها رو جای دیگه آپ میکنیم و میذاریم
ولی مثلا این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خبر عکسش از گالری سایته تو صفحه اول نشونش میده ولی تو خود مطلب نه
یعنی عکسهایی که در مدیریت رسانه ها آپلود میکنید , نمیتونید در مطالب تون ازش استفاده کنید ؟نوشته اصلی توسط m.lover [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر اینطوره اطلاعات مدیریت سایت برام پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم
بله همینطوره قبلا میشد وقتی ورژن سایت رو از 1.5 به 2.5 ارتقا دادیم اون موقع هم میشد ولی بعدش یه دفه دیگه کار نکرد خودم حدس میزنم بخاطر افزونه های امنیتی که نصب کردم این مشکل پیش اومده باشه
اطلاعاتی رو که میخواستید فرستادم جواب چی شد دوست عزیز
هنوز منتظرم!!!!!!!!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)