-
درخواست ماژول نمایش آنلاین فیلم در مطلب
باسلام
دوستان من تاپیک های انجمن رو در مورد این موضوع خوندم اما چیزی دستگیرم نشد واسه همین تاپیک جدا بازکردم
لطفا یک افزونه برای پخش مستقیم فیلم flv در سایت معرفی کنید؟
ضمنا پلاگین نمایش اون در مطالب رو هم لینک بدید یعنی جوری باشه که بشه توی یک مطلب درجش کرد!
باتشکر از همه دوستان عزیز جوملا فارسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-25-2012 08:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم راهنما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
3 کاربر زیر از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
ممنون اما من نتونستم ازش استفاده کنم اگه میشه راهنمایی کنید خودتون چطور توی یک مطلب قرار بدم فیلم رو!
-
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
ممنون اما من نتونستم ازش استفاده کنم اگه میشه راهنمایی کنید خودتون چطور توی یک مطلب قرار بدم فیلم رو!
فیلم تونو آپلود کنید و در تنظیمات افزونه آدرس فیلم آپلود شده را به افزونه بدید .
-
2 کاربر زیر از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
دوستان،من یک منو از نوع نمایش مطالب یک مجموعه به صورت بلاگ ساختم و میخوام توی هر بلاگ یک متن و یک ویدئو که بصورت آنلاین پخش میشه بزارم
افزونه com_webplayer_2.0_free رو نصب کردم برای پخش ویدئو آنلاین،ماژول modul any where رو هم نصب کردم برای نمایش ماژول در مطلب
حالا میخواستم ببینم چطور باید تنظیم کنم ماژول پخش ویدئو آنلاین رو که نمایش داده بشه؟
-
-
سلام
افزونه های زیادی برای پخش آنلاین ویدئو وجود داره می تونید از لینکی که دوستان دادن استفاده کنید
برای کار با modules anywhere هم توی ارسال مطلب هرجا خواستید ماژول رو قرار بدید کلیک کنید بعد تو ویرایشگر دکمه modeules anywher رو (بعد از نصب ماژول دکمه جدیدی به ویرایشگر مطالب اضافه میشه) کلیک کنید و ماژول رو بزارید !همین
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
سلام
افزونه های زیادی برای پخش آنلاین ویدئو وجود داره می تونید از لینکی که دوستان دادن استفاده کنید
برای کار با modules anywhere هم توی ارسال مطلب هرجا خواستید ماژول رو قرار بدید کلیک کنید بعد تو ویرایشگر دکمه modeules anywher رو (بعد از نصب ماژول دکمه جدیدی به ویرایشگر مطالب اضافه میشه) کلیک کنید و ماژول رو بزارید !همین
موفق باشید
دوست عزیز ممنون از پاسختون
اما مشکل بنده پخش ویدوئو هست طوری که توی هر مطلب یه ویدئو آنلاین پخش بشه
-
-
سلام
دوست عزیز
برای اینکار می تونید از افزونه HM Tube استفاده کنید
روش کارش هم اینکه که هرجا خواستید فیلم رو پخش کنید باید از کد زیر استفاده کنید (به عنوان مثال)!
پخش لینکهای youtube
[hmyt ]http://www.youtube.com/watch?v=sxku0EpqzKI[/hmyt]
پخش لینکهای بقیه فرمت های ویدئویی :
[hmyt ]http://content.longtailvideo.com/videos/flvplayer.flv[/hmyt]
لینک دانلود افزونه :
موفق باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 06-25-2012 در ساعت 07:25 PM
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از پاسخ همه دوستان
راه دیگه ای هم که من تست کردم این بود که کد ویدئو رو از سایت هایی مثل اپارات کپی گرده و در قسمت html مطالب بزاریم ویدئو نمایش داده میشه
البته لوگو آپارات بروی ویدئو باقی میمونه اما بخاطر سرعت لود خیلی خوبش ارزششو داره
-
-
سلام
دوست عزیز
من خیلی از افزونه ها رو برای شما تست کردم ! تا اینکه به این افزونه videojs رسیدم !
کار باهاش خیلی ساده هست !
یه پلاگین و یه ماژول هست ! برای اینکه ویدئو پخش بشه حتما باید پلاگین رو فعال کنید!
توی تنظیمات ماژول هم لینک فیلم رو بهش میدی!
بعد با استفاده از modules anywhere (روش کار با افزونه رو گفتم تو پست قبلی) اون ماژول فیلم رو در هر جایی از مطلبتون می تونید قرار بدید
دانلود ماژول و پلاگین:
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)