-
گذاشتن عکس
سلام
در این قسمتی که با خط مشخص کردم می خوام عکس بگذارم. مسیری که گفته، البته اگر اشتباه نکنم این هست: httpdocs/templates/rt camber/images/demo.frontpage/roktabs1_light.jpg من frontpage را پیدا نمی کنم! می شه راهنمایی فرمایید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-25-2012 07:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از مدیریت رسانه های سایت وارد شوید و تصویر roktabs1-light.jpg را جایگزین تصویر دلخواه کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی. من از هاست می رفتم!
حالا اگر بخوام چند تا عکس بگذارم که مثل قالب اصلی با نوشته ها مثل animate تغییر بکنه. توی همین جا بگذارم؟ از کجا بدونم که کدوم نوشته مال عکس مورد نظر من هست. منظورم این نوشته هاست که هر کدوم عکس مربوط به خودش رو داره:administrator color chooser/ fusion and spilitmenu/ gantry framework/ 29 module variatuions
سایزش هم می شه بگید. من این سایز را پیدا کردم hight:300 , 400:width شما ببنید درست هست یا نه. ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
nadima
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی. من از هاست می رفتم!
حالا اگر بخوام چند تا عکس بگذارم که مثل قالب اصلی با نوشته ها مثل animate تغییر بکنه. توی همین جا بگذارم؟ از کجا بدونم که کدوم نوشته مال عکس مورد نظر من هست. منظورم این نوشته هاست که هر کدوم عکس مربوط به خودش رو داره:administrator color chooser/ fusion and spilitmenu/ gantry framework/ 29 module variatuions
سایزش هم می شه بگید. من این سایز را پیدا کردم hight:300 , 400:width شما ببنید درست هست یا نه. ممنون
باید یک ماژول از نوع ماژولی که به عکسش اشاره کردید ایجاد کنید و به جای عکس قبلی عکس جدید رو قرار بدید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)