-
مشکل دو افزونه با هم
سلام به همه
من سعی دارم دو افزونه زیر رو با هم توی سایتم استفاده کنم ولی وقتی افزونه ی آب و هوا رو فعال میکنم افزونه ی ساعت دیگه نشون داده نمیشه
من از JB_jblibrary و jQueryIntegrator هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد.
این هم دو افزونه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم کمک کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-25-2012 03:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
به احتمال زیاد فایل های جاوا دو افزونه با هم تداخل دارتد.
بهترین راه استفاده از افزونه مشابه دیگر میباشد.
یا حق.
-
-
سلام دوباره.
مشکل من اینه که من افزونه هایی میخوام که ساعت و آب و هوای چند شهر مختلف رو به صورت همزمان نشون بده و این دو رو هم به سختی پیدا کردم.
شما پیشنهاد افزونه ی خاصی دارید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
-
سلام
برای ساعت از این استفاده کنید
برای آب و هوا هم از این
موفق باشید
-
-
سلام
جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شما منظور منو متوجه نشدید:
مشکل من اینه که من افزونه هایی میخوام که ساعت و آب و هوای چند شهر مختلف رو به صورت همزمان نشون بده.
مثل این:
لینکی که شما دادید اولا خیلی بزرگه (میخوام در موقعیت "راست" قرارش بدم و نباید عرضش بیشتر از 170 پیکسل باشه)
دوما آب و هوای یک شهر رو نشون میده.
باز هم ممنون از شما دوست گرامی.
ویرایش توسط Devil Jin : 06-25-2012 در ساعت 09:10 PM
-
-
سلام
دوست عزیز
فکر کنم بتونید این دو کار هم بکنید (من افزونه ای فارسی با این امکان ندیدم که شما میخواید)
1- ابزار پارس تولز رو با استفاده از html سفارشی تو ماژول قرار بدید
2- استفاده از این سایت (آمار یک شهر رو تا چند روز آینده میده)
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
سلام
دوست عزیز
فکر کنم بتونید این دو کار هم بکنید (من افزونه ای فارسی با این امکان ندیدم که شما میخواید)
1- ابزار پارس تولز رو با استفاده از html سفارشی تو ماژول قرار بدید
2- استفاده از این سایت (آمار یک شهر رو تا چند روز آینده میده)
موفق باشید
سلام
برای من فارسی بودنش مهم نیست همین که درست کار کنه کافیه
1- میشه بیشتر توضیح بدید؟
2- این ماژول برای قرار گرفتن در موقعیت "راست" خیلی بزرگه و تنها یک شهر رو نشون میده.
من الآن بیشتر تو فکر تعویض ساعتم نه تعویض آب و هوا.
اگه یه ساعت دیجیتالی ساده هم باشه میشه اونو توی چند ماژول مختلف قرار داد ولی من ساعت دیجیتالی کوچک هم ندیدم.
باز هم ممنون.
-
-
سلام
برای ساعت که افزونه ای رو در تاپیک بالا براتون گذاشتم (که قابلیت انتخاب اسکین ساعت رو داره)
اینم یه نمونه دیگه
درضمن شما میتونید ساعت فلش رو دانلود کنید و اون رو با استفاده از html سفارشی توی یه ماژول قرار بدید
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)