تصویری که تمایل به عنوان پس زمینه قرار بدید به نام header_bg.jpg در فولدر مربوطه (images قالب) قرار بدید .نوشته اصلی توسط meisam11 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

تصویری که تمایل به عنوان پس زمینه قرار بدید به نام header_bg.jpg در فولدر مربوطه (images قالب) قرار بدید .نوشته اصلی توسط meisam11 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
دوست عزیز منظورم این بود سایت من هدر بک گراند داره ولی من نمیتونم پیداش کنم که عوضش کنم
ولی با این حال این کار شما را هم انجام دادم ولی هدر بک گراند تغییر نکرد
لطف کن یک نگاهی بنداز به سایتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من میخوام اون تصویر مشکی رنگ که منوی اصلی توشه را عوض کنم
ممنون
تصویری که تمایل دارید جایگزین عکس قبلی کنید در آدرسنوشته اصلی توسط meisam11 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با نام[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
navbar.jpg آپلود کنید .
خیلی ممنون . حل شد
پروا کنیم تا پر وا کنیم
یک سوال کوچولو
من حال میخوام طول و عرضش را تغییر بدم و رفتم سراغ فایل css اون که :
/* Main Nav ---*/
#ja-mainnav{
background: url(../images/navbar.jpg) repeat-x top;
-webkit-box-shadow: 0px 1px 2px 0px #666;
-moz-box-shadow: 0px 1px 2px 0px #666;
box-shadow: 0px 1px 2px 0px #666;
}
#ja-mainnav .main { height: 100px; }است
من عدد 100 را به 60 تغییر دادم عرض آن کم شد ولی از ضلع پایینش کم شد(یعنی navbar رفت بالای لینک های منوی اصلی)میخوام از پایینش کم بشه جی کار کنم؟
و چطوری repeat-x رابه یک مقدار مشخص در صفحه تغییر بدم (طولش را دلخواه بذارم)؟
بازم ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)