آقا همه کاری کردم فلش نشان نمیده
هر راحی بگید رفتم فلش را نشان نمی ده

آقا همه کاری کردم فلش نشان نمیده
هر راحی بگید رفتم فلش را نشان نمی ده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فلش رو کجا نشون نمیده ؟ توی متن فایل فلش اوردین ؟ یا بنر سایتتون منظورتون هست ؟ واضحتر توضیح بدین تا کمکتون کنیم.
سلام
آقا نه تو لوگو نه تو هدر نه تو متن هرجا که فکر کنید.
فراخانی می کنم - کوپی می کنم - هر کاری بگید .
صفحه زمینه و مکان فلش میاد ولی نشان نمی ده.
هم فلش پلیر وصله هم ابزارای دیگه ولی نشان نمی ده
سلام
چك كنيد ببينيد آدرس فايل رو درست وارد ميكنيد يا ... ؟
فايل Swf در كجا قرار داره ؟كدي كه شما ميذاريد چيه ؟اينجا بنويسيد ...
يا علي
دوست عزیز از کد زیر استفاده کنید فکر کنم درست بشه.
به جای YOUR_FLASH_ADDRESS ها آدرس فلشی را که آپلود کردید را بزارید.
پیروز باشیدکد:<OBJECT codeBase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0 height=616 width=497 classid=clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000><PARAM NAME="_cx" VALUE="13150"><PARAM NAME="_cy" VALUE="16298"><PARAM NAME="FlashVars" VALUE=""> <PARAM NAME="Movie" VALUE="YOUR_FLASH_ADDRESS" ref> <PARAM NAME="Src" VALUE="YOUR_FLASH_ADDRESS" ref><PARAM NAME="WMode" VALUE="Window"><PARAM NAME="Play" VALUE="-1"><PARAM NAME="Loop" VALUE="-1"><PARAM NAME="Quality" VALUE="High"><PARAM NAME="SAlign" VALUE=""><PARAM NAME="Menu" VALUE="0"><PARAM NAME="Base" VALUE=""><PARAM NAME="AllowScriptAccess" VALUE="always"><PARAM NAME="Scale" VALUE="ShowAll"><PARAM NAME="DeviceFont" VALUE="0"><PARAM NAME="EmbedMovie" VALUE="0"><PARAM NAME="BGColor" VALUE=""><PARAM NAME="SWRemote" VALUE=""><PARAM NAME="MovieData" VALUE=""><PARAM NAME="SeamlessTabbing" VALUE="1"><PARAM NAME="Profile" VALUE="0"><PARAM NAME="ProfileAddress" VALUE=""><PARAM NAME="ProfilePort" VALUE="0"> <EMBED loop=false menu=false quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH=120 HEIGHT=40 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] </EMBED></OBJECT></P>
علاقه مندی ها (Bookmarks)