-
مشکل در نصب جوملا 2.5.6
با سلام و خسته نباشید
جوملا 2.5.6 فارسی رو از سایت دانلود کردم وقتی میخوام نصب بکنم میگه توی libraries فایل پلت فورم نیست ، اونو آپ میکنم بعدش میگه لودر نیست و خلاصه هر وقت من خواستم جوملا فارسی نصب بکنم با یک گونی ارورو مشکل و .... مواجه شدم توی جوملا ی 2.5.4 همین طور ... خلاصه چه بلایی سر این جوملا می آرین که وقتی میخواد نصب بشه اینقده قاطی میکنه
خود فایل انگلیسیش رو دانلود میکنم و نصب میکنم حتی یک ارور نمیده ... ! آرزو به دل موندم یک بار جوملا فارسی نصب بکنم کار بکنه
این جوملاهای فارسی که آپ میکنید فقط به درد ومپ سرور میخوره به درد سی پنل هاست نمیخوره ...
یکی یک کمکی بکنه بگه چطور من یک جوملای درست حسابی فارسی نصب بکنم روی سرورم خدایی دو ماهه اسیر این جوملا های فارسی زاقارت شدم که معلوم نیست چیکارشون کردن مثل مرگ مغزی کار میکنن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-03-2012 09:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
دوست عزیز همه ما و اکثر کاربران از جوملا فارسی استفاده میکنیم و مشکلی نبوده !
شما میتونید جوملا انگلیسی رو نصب کنید و در پایان زبان فارسی رو اضافه کنید و فعال کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
khorasaniii
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و خسته نباشید
جوملا 2.5.6 فارسی رو از سایت دانلود کردم وقتی میخوام نصب بکنم میگه توی libraries فایل پلت فورم نیست ، اونو آپ میکنم بعدش میگه لودر نیست و خلاصه هر وقت من خواستم جوملا فارسی نصب بکنم با یک گونی ارورو مشکل و .... مواجه شدم توی جوملا ی 2.5.4 همین طور ... خلاصه چه بلایی سر این جوملا می آرین که وقتی میخواد نصب بشه اینقده قاطی میکنه
خود فایل انگلیسیش رو دانلود میکنم و نصب میکنم حتی یک ارور نمیده ... ! آرزو به دل موندم یک بار جوملا فارسی نصب بکنم کار بکنه
این جوملاهای فارسی که آپ میکنید فقط به درد ومپ سرور میخوره به درد سی پنل هاست نمیخوره ...
یکی یک کمکی بکنه بگه چطور من یک جوملای درست حسابی فارسی نصب بکنم روی سرورم خدایی دو ماهه اسیر این جوملا های فارسی زاقارت شدم که معلوم نیست چیکارشون کردن مثل مرگ مغزی کار میکنن
چــــــــــی
شما اگه جوملا های بقیه شرکت ها رو دانلودکنید پس چی میگید . جوملا فارسی که هیچ دستکاری توی سورس ها نمیبره و فقط فارسی و بهینه سازی میکنه
چند وقت پیش جوملا یه شرکتی ( اسمش رو نمیبرم ) رو دانلود کردم دیدم توی مدیریت اون بالا دوتا منو اضافه کرده برای تبلیغات سایتش و هیچ کامپوننتی هم روش نصب نمیشد و یه باگ لندی ( bug land ) بود که نگو
لطفا قبل از اینکه زحمات یک گروه رو با کلمات رکیک به مسخره بگیری ، قبلش یه کم تحقیق کن .
-
-
دوستمون از ناتوانی توی نصب فاسی کلافه شده حالا به هر دلیلی که شخصی هم بوده. بهتر بود همون اول برای یه شخص وارد این مورد رو مطرح میکردین. به آقا فشار عصبی اومده یه چیزی گفته شما که آرامش دارید چرا بهش حمله میکنید.
-
کاربر مقابل از index.mailbox عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوستان عزیز بابت لحن تندم معذرت خواهی میکنم
دقیقا دوست عزیزمون درست فرمودند و من واقعا کلافه شده بودم
راستش من این برام سوال شده که من فایلی ر و که آپلود میکنم رو نگاه میکنم می بینم که همه فایل ها توش هست ولی وقتی اکسترکت میکنم خیلی از فایل ها اکسترکت نمیشه و این ارور ها می آد ... !
کسی دلیلش رو میدونه ؟ این مشکل خیلی هاست مطمئنم چون این موردایی که من می بینم که میگن سایتمون نصب نمیشه اکثرا به همین دلیله
با تشکر از همه دوستانی که ج دادن و بازم بابت لحن تندم معذرت خواهی میکنم
با تشکر و تبریک عید به همه ی دوستان عزیز
-
2 کاربر زیر از khorasaniii عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
با سلام
برای انتقال صحیح فایلها میتونید از نرم افزارهای FTP مانند CuteFTP استفاده کنید.
یا علی
-
-
ممنون لطف کردین با همین امتحان می کنم
ضمنا من فایل رو روی سیستم آنزیپ کردم دوباره زیپ کردم و فرستادم مراحل نصب می آد ولی روی انتخاب زبان گیر میکنه ؟؟؟ مشکل چیه ؟
-
-
دوست عزیز از همین برنامه cute ftp هم استفاده کردم همون مورد پیش می آد یعنی توی آنزیپ کردن یه عده از فایلها آنزیپ نمیشه ؟ مشکلش چیه ؟
با تشکر
-
-
بابا بی خیال اون همه چیزی که بالا گفتم انگلیسی رو نصب کردم بسته فارسی که میخوام نصب کنم ارور میده ؟!! این دیگه مشکلش چیه؟!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)