-
مشکل با phoca gallery
سلام
من کامپوننت phoca gallery و فایل زبان فارسیش رو از سایت( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) دانلود کردم اما زیپ مربوط به زبانش نصب نمی شه و این error رو میده (JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-27-2012 04:34 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
ican26
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من کامپوننت phoca gallery و فایل زبان فارسیش رو از سایت(
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) دانلود کردم اما زیپ مربوط به زبانش نصب نمی شه و این error رو میده (JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.
فایل های زبان فاقد بسته نصبی رو باید در language/fa-IR (سایت) یا administrator/language/fa-IR (مدیریت) کپی کنید
-
کاربر مقابل از H@m3d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی از کمکتون.. مشکل زبانش حل شد اما یه مشکل دیگه اینه که من توی phoca مجموعه ساختم و تصویر هم آپلود کردم و توی سایتم هم نمایش میده اما تو قسمت مدیریت نه مجموعه ها رو نشون میده نه تصاویرو
مشکل چیه؟؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
ican26
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی از کمکتون.. مشکل زبانش حل شد اما یه مشکل دیگه اینه که من توی phoca مجموعه ساختم و تصویر هم آپلود کردم و توی سایتم هم نمایش میده اما تو قسمت مدیریت نه مجموعه ها رو نشون میده نه تصاویرو

مشکل چیه؟؟؟
سلام
لطفاً در هر تاپيك يك مورد رو بررسي كنيد و براي مشكلات ديگه تاپيك جديدي ايجاد كنيد تا با جستجو كاربران ديگه بتونن پيدا كنن
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)