-
كمك براي نصب
سلام دوستان . من يك فايلي دانلود كردم كه اصلا ربطي به مامبو نداره اين فايل براي مديريت آگهيه ولي من نميدونم چه جوري بايد نصب كنم.چند تا فايل با پسوند cgi داره تو توضيحاتشم كفته بايد بري و يكسرس تغييرات تو پرل بدي راستش درست متوجه نشدم لطف كنه يكي بگه چه جوري بايد تو لوكال نصبش كنم.
classifiedsو ي ورژن پيشرفته تر
اسم برنامه:
eClassifiedsPremiumEdition v3.2
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-31-2007 03:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : كمك براي نصب
اينم لينك برنامه فقط تورو خدا يكي جواب بده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
username: download
password: Xfi4mRp2
-
-
سلام
خوب وقتی ربطی به مامبو نداره؟ میخوای تو مامبو نصبش کنی؟
اگر نه.... اینجا؟
یا علی
-
-
سلام
لينك زير رو ببينيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مراحل نصب و گزينه هاي مختلف كامل توضيح داده شده
يا علي
-
-
تو رو خدا ببينيد ما كجا گير افتاده ايم .خوبه من همون اول گفتم كه ربطي به مامبو نداره يعني اينكه من گاو نيستم من نميخوام توي مامبو نصبش كنم من تا حالا با پرل كار نكردم وگرنه مريض نبودم سوال بكنم اگه بلد بودم .... نداشتم كه بپرسم. تمام اين صفحات اين سايت را هم زير و رو كردم اگه چيزي دستگيرم شده بود كه نميپرسيدم. اگه كسي ي كم از وب سر در بياره ميفهمه چيه. من رشته ام الكترونيكه و تو رشته خودم حداقل ميشه گفت سري تو سرها دارم اينم كه ميبينيد دارم زور ميزنم تا يك سايت راه بيندازم و php ياد بگيرم به خاطر اينكه كرم اين كار افتاده تو جونم و فعلا غرق اين كار شده ام .تو رو خدا كاري نكنيد كه با خاطره بد از اين فروم و از اين كار بيرون برم اگه واقعا بلديد بسم الله هزينه اش را هم ميدم موردي نداره ولي اگه بلد نيستيد تو رو خدا هيچي نگيد.
-
-
سلام
دوست من
مراحل نصب به صورت زير هست :
1. Unzip the classifieds.zip file.
2. Edit the first line of the classifieds.cgi to point to location of Perl 5 on your server (Unix only).
3. Rename classifieds.cgi to classifieds.pl if your server requires the .pl extension for Perl scripts.
4. Edit variables near the beginning of the classifieds.cgi file.
5. Upload all files to your server and create the appropriate directories.
6. Set permissions on all files and directories.
7. Run the program from your web browser.
8. Post a test ad.
9. Link to your new classifieds section from the rest of your web site.
توضيح در مورد تك تك مراحل در فايل install.txt قرار داره كه در صورت نياز به توضيح بيشتر در مورد مراحل بالا به شما كمك ميكنه
نسخه اي كه شما لينكش رو گذاشتيد نسخه Free Edition هست با امكانات محدود
شما بگين هدفتون از راه اندازي سايت دقيقا چيه ؟ كار تبليغاتي ميخوايين بكنيد يا .. ؟
نيازهاتون رو بگيد شايد راه ساده تري بشه در اختيارتون گذاشت.
يا علي
-
-
با سلام من براي كار تبليغاتي ميخوام. من نميدونم كه اين فايلهاي با پسوند cgi را بايد چطوري كامپايل كنم كه بتونم رو لوكال ببينم آيا اصلا بايد كامپايل كنم يا نه ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
-
-
سلام
امكانات پرتال زير رو ببينيد ...
اين هم ببينيد :
فكر ميكنم نسبت به سيستمي كه انتخاب كرده بوديد امكانات خيلي بيشتري داشته باشند ...
يا علي
-
-
الهي كه من فداي تو بشم عزيزم. همينه كه دنبالش ميگشتم. راستي مجانيه؟ ميتونم خودم قالبشو عوض كنم؟
-
-
خدا نكنه 
مجاني كه مجانيه ...
والا دقيق چك نكردم ... اما قطعا اين امكان رو داره ...
يا علي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)