-
ساخت sub site
با سلام.
من میخواستم یه سری سایت راه اندازی کنم که مربوط به یک صنف خاص هست به این صورت که یک صفحه login اصلی داره و با توجه به username وارد شده تشخیص داده میشه که این کاربر مربوط به کدوم سایت هست و وارد سایت مربوط میشه میخواستم راهنماییم کنید که از چه ماژول هایی میشه استفاده کرد و اصلا قابل پیاده سازی با جوملا هست یا نه؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-28-2012 01:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
درهر شرايط اطلاعات شما بايد در يك ديتابيس ذخيره بشه. با رعايت اين شرط مي تونيد تنها با نصب يك جوملا كاري رو كه مي خواييد انجام بديد
كافيه براي سايت هاي زير دامنه يك منو بسازيد و اين منو ها رو ريدايركت كنيد به ساب دامين
موفق باشيد
-
-
نیاز به دستکاری توی سورس جوملا و فعالسازی wiledarddns این کار انجام میشه
ویرایش توسط r.dehshahri : 06-30-2012 در ساعت 06:17 AM
-
-
خیر برای انجام اینکار هیچ نیازی به دستکاری در کد سورس جوملا ندارید .
-
-
با سلام منم موضوع تقریبا مشابهی دارم لطفا اگر کسی میداند راهنمایی کند
بطور مثال می خواهیم سایت یک دانشگاه را طراحی کنیم که دانشگاه از دانشکده های مختلف تشکیل شده و می خواهیم کاربرانی تعریف کنیم که فقط برای دانشکده ای خاص بتوانند مطلب بنویسند و دسترسی برای نوشتن در بقیه دانشکده ها را نداشته باشند آیا چنین چیزی در جوملا امکان پذیر است
می دانم که در asp.net می توانیم role تعریف کنیم و این به سادگی امکانپذیر است آیا در جوملا و یا حتی php چنین امکانی وجود دارد ؟
-
-
ممنون از پاسخهاتون.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز میشه بیشتر راهنمایی کنید که به چه صورتی میتونم این کار رو انجام بدم؟
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)