-
طنز : گوگل انالیز هم مرحوم شد
گوگل انالیز هم مرحوم شد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تسلیت از دست دادن این دوست و یاور بزرگ طراحان وب اعلام میداریم :
مجلس ختم و یادبود مرحوم گوگل انالیز در ادرس اینترنی ایشان برقرار میباشد
و حضور کلیه سروران باعث خشنودی روح ان مرحوم تازه درگذشته خواهد بود
ضمنا از کلیه عزیزان عزادار خواهشمندیم جهت ارتباط با روح ان مرحوم از استفاده امکانات غیر مجاز (فیلشکن) خودداری نموده و سعی کنند ایشان را به فراموشی بسپارند
چون در اینده نزدیک این راه های غیر مجاز (احضار ارواح )هم مسدود و این دوستان بیشتر دچار افسردگی از بابت ازدست دادن این دوست و یاور بزرگ طراحان نت خواهند شد
(ظهور اینترانت ملی )
پیشاپیش خبر مرگ گوگل پلاس را هم اعلام میداریم چون انجور که از احوالات ایشان دیده میشود به زودی به کمای دائمی فرو رفته و ... 
و از دوستان خواهشمندیم هم اکنون دست به دعا بلند کرده و برای سلامتی و طول عمر گوگل وب مستر عزیز دعا نمایند تا ایشان هم مانند گوگل انالیزبه رحمت خدا نروند
چون خیلی بیش از مرجوم گوگل انالیز به ایشان نیازمندیم
آمین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
4 کاربر زیر از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
06-28-2012 06:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این گوگل هم یه طوریش میشه! کاسه داغ تر از آش که میگن همینه.
برادر ناتنی اون در یاهو هم میتونه به درد بخور باشه.
-
-
داداش این همه نوشتی منظورت چیه؟ 
یعنی ***** شدن یا خواهند شد؟ اینترانت هم به گفته ی وزیر ارتباطات فعلا دست نگه داشته شده است.( هر چند نمیشه به حرفشون اعتماد کرد )
-
-
من ازش استفاده نداشتم. تازه یه هفته پیش رفتم توش. که حالا به این حالت دراومده. ناگفته نماند اگه به روند که شما گفتید عمل کنیم باید با اینترنت خداحافظی کنیم. استفاده از vpn مشکل رو برطرف میکنه؟ فقط با ورود به سایت و مدیریت مشکل داریم یا کلا تاثیر گزار خواهد بود؟
هیچی دیگه تبلت ملی زدیم گوگل ملی هم میزنیم ما نیازی به غرب نداریم.
گوگل پلاس هم به همین بیماری دچار شده؟ احتمالا از علائم هست! بالا نمیاد!
ویرایش توسط index.mailbox : 06-28-2012 در ساعت 10:09 PM
-
-
احتمالا به خاطر گفتگو های ناموفق با گروه 5+1 اینطوری شده . looool
-
-
درود .
گوگل همیشه یک سرویس های را فعال میزاره که هم خودش بهش احتیاج داره و هم اون سرویس ها باعث محبوب شدنش میشود .
مثل سرچ کردن و جیمیل . ایا به اطلاعات ایمیل شما احتیاجی ندارد ؟ شاید اطلاعات مهمی نباشید اما خالی از لطف هم نمی باشد .
یا مثلا اگر سرچ را هم روی ایران مسدود کند ایا محبوبیتی هم دارد ؟
پس همیشه یکسری امکاناتی که خودش بهش احتیاج ندارد را مسدود می کند .
موفق باشید .
-
2 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود .
گوگل همیشه یک سرویس های را فعال میزاره که هم خودش بهش احتیاج داره و هم اون سرویس ها باعث محبوب شدنش میشود .
مثل سرچ کردن و جیمیل . ایا به اطلاعات ایمیل شما احتیاجی ندارد ؟ شاید اطلاعات مهمی نباشید اما خالی از لطف هم نمی باشد .
یا مثلا اگر سرچ را هم روی ایران مسدود کند ایا محبوبیتی هم دارد ؟
پس همیشه یکسری امکاناتی که خودش بهش احتیاج ندارد را مسدود می کند .
موفق باشید .
یعنی شما میخوای توجیه کنی کار غلط ایرانی ها رو و گوگل رو محکوم! اصلا جای بحثی دراین باره نیست. گوگل مایل به این تحریم ها نیست هیچ شرکتی به ضرر خودش کاری نمیکنه. cpanel هم تحریم هست آیا نمیدونه کاربران ایرانی عمدتا از cpanel استفاده میکنن و تا میتونه نادیده میگیره! تا وقتی که مجبور شه. کامل توضیح دادم که دیگه از بحث خارج نشیم.
من الان میخوام لایک رو توی وب سایتم بزارم چه بهتر که لایک گوگل باشه تا باعث بالا رفتن رنک سایتم بشه. الان شما پیشنهاد و راهکاری دارید؟ اصلا برای بالا بردن رنک سایتم قدرت دادن به seo چه کار باید کرد!
-
2 کاربر زیر از index.mailbox عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
index.mailbox
یعنی شما میخوای توجیه کنی کار غلط ایرانی ها رو و گوگل رو محکوم! اصلا جای بحثی دراین باره نیست. گوگل مایل به این تحریم ها نیست هیچ شرکتی به ضرر خودش کاری نمیکنه. cpanel هم تحریم هست آیا نمیدونه کاربران ایرانی عمدتا از cpanel استفاده میکنن و تا میتونه نادیده میگیره! تا وقتی که مجبور شه. کامل توضیح دادم که دیگه از بحث خارج نشیم.
من الان میخوام لایک رو توی وب سایتم بزارم چه بهتر که لایک گوگل باشه تا باعث بالا رفتن رنک سایتم بشه. الان شما پیشنهاد و راهکاری دارید؟ اصلا برای بالا بردن رنک سایتم قدرت دادن به seo چه کار باید کرد!
دوست عزیز من کار کسی را توجیه نکردم و کار کسی را هم نگفتم غلط است . درسته ؟
من دید خودم را نسبت به این جریان گفتم .
الان شما فکر می کنید فقط ما ایرانی ها هستم که داریم از گوگل استفاده می کنیم و اگر ما استفاده نکنیم کارمندهای گوگل گرسنه می مانند ؟
دوست عزیز هر چیزی را شما می توانید دور بزنید . همان طور که ورود به فیسبوک را دور می زنید . همان طور که برای تبلیغ در گوگل خود گوگل را دور می زنید . همان طور که برای هک سرور کانفینگ ها را دور می زنید و ....
حالا شما جواب این 2 سوال منو بدهید . چرا گوگل سرویس های مثل پلاس - سرچ و جیمیل را برای ما غیر فعال نکرده ؟
حالا شما دلیل بیاورید . اگر به خاطر کارهای غلط ایرانی ها که خودتان ذکر کردید هست چرا مهم ترین سرویس ها را بر روی ما مسدود نکرده است ؟
لایک فیسبوک نیز بد نیست . فکر کنم کاربران فیسبوک از پلاس گوگل بیشتر باشن . درسته ؟
من متخصص سئو نیستم که بخواهم شما را راهنمایی کنم . کلمه " سئو " را در گوگل سرچ کنید به نتیجه خوبی دست پیدا می کنید ؟
-
-
من فکر کنم ناخاسته به شما حمله کردم در هر صورت شما دیگه گذشت کن. چون بحث در مورد سیاست کمپانی ها به نتیجه نخواهیم رسید و از بحث اصلی باز میمونیم در موردش صحبت نمیکنیم.
"حالا شما جواب این 2 سوال منو بدهید . چرا گوگل سرویس های مثل پلاس - سرچ و جیمیل را برای ما غیر فعال نکرده ؟ " گوگل پلاس شما بالا میاد!!!!! مال من بالا نمیاد
"لایک فیسبوک نیز بد نیست . فکر کنم کاربران فیسبوک از پلاس گوگل بیشتر باشن . درسته ؟ " مگه سایت موزیک هست که توی فیسبوک لایک شه. مگه پلاس به رنک ما توی گوگل کمک نمیکنه؟ با در نظر داشتن اینکه همه یه اکانت پلاس ناخداگاه دارن حالا اگه سایت بالا نمیاد ارزشی نداره!
-
-
سلام
بحث در مورد سیاست های شرکت های فیس بوک و گوگل به اهداف [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هیچ ارتباطی پیدا نمی کنه. نمی دونم علت این بحث های حاشیه ای چی هست
گوگل آنالیز مسدود شده و اطلاع رسانی شد اما احساس میکنم این بحث بوی سیاسی پیدا میکنه
لازم می دونم همین جا بگم که در صورت ادامه ی چنین بحث های حاشیه ای تاپیک بسته خواهد شد. لطفاً از دامن زدن به بحث هایی مثل اینترنت ملی و .. جداً خودداری کنید.
پیروز و سربلند باشید
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)