-
اضافه كردن موقعيت (كنار هم)
درود بر دوستان گرامي
با آرزوي سلامتي و موفقيت براي دوستان، از افراد متخصص درخواست ميكنم براي برطرف كردن اين موضوع من رو راهنمايي كنند. همونطور كه داخل شكل ها ديده ميشه، شكل اول شكل اصلي قالب هست و دومي چيزي هست كه مد نظر من مي باشد. خب البته فكر ميكنم قرار دادن دو موقعيت زير هم موضوع پيچيده اي نباشه، اما موقعيت هاي دو و چهار همونطور كه در شكل مشاهده مي شود كنار هم بوده و من جايي آموزشش رو نديدم. از دوستان درخواست ميكنم لطفا در اين رابطه راهنمايي بفرماييد.

من البته يك سوالي هم برام پيش اومده و اونهم اينه كه نميدونم شايد من سوالاتم رو "بد" يا "بي جا ميپرسم"، اما تعجيب ميكنم چرا هرچي تاپيك ميزنم كلا كسي بهشون جواب نميده، نه فقط در اين سايت ها، در تمام انجمن هاي پشتيباني جوملا، نزديك به سه سال هست كه دارم با ويبولتن كار ميكنم و تعجبم از اين هست كه ويبولتن يك سيستم فروشي و پولي هست اما شايد بيست برابر جوملا كه يك سيستم اوپن سورس و عمومي هست افراد به هم كمك ميكنن. اين هم صرفا مثل يك درد و دل در يك انجمن جوملايي بود كه در تعجبم از اين تناقض كه چقدر انجمن هاي يك سيستم فروشي كاربردي و انجمن هاي يك سيستم اوپن سورس با تاخير همراهه.
بهرحال اميدارم كه دوستاني وارد هستند در اين مورد من رو راهنمايي كنند
پ.ن:* قابل ذكر هست كه متاسفانه من به سي اس اس و پي اچ پي آشنايي چنداني ندارم اما با توجه به سابقه اي كه در كار با ويبولتن پيدا كردم متوجه شدم كه براي اين كار كد هاي ثابتي وجود داره كه مشخصا درخواست ميكنم به يك منبع براي اين كد ها يا اگر لطف كنيد خود اين كد ها اشاره كنيد.
با تشكر، نيروانا
بدرود
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-29-2012 09:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز
لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید در انجمن جستجو کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود دگر بار
همونطور كه در پس اول هم اشاره كردم متاسفانه در زمينه سي اس اس تخصصي ندارم و تخصصم در زمينه تحليل هاي اقتصادي هست، اما با شناخت كمي كه از سي اس اس دارم ميدونم كه اين احتمالا يك كد ثابت داره كه ميشه ازش استفاده كرد كما اينكه مشابه چنين اتفاقاتي در ويبولتين هست. شما يا ديگر دوستان جايي رو ميشناسيد كه اين كد و آموزش رو معرفي كرده باشند، يا اينكه فرصت داريد خودتون اين آموزش رو قرار بديد؟*
با تشكر، نيروانا
بدرود
-
-
درود بر شما
مرسي از پاسخ گويي شما، اين مورد رو قبلا ديده بودم، درواقع من به دنبال آموزشي هستم كه قرار گرفتن دو موقعيت "كنار يك ديگر" را تشريح كند. اگر اشتباه نكنم اين آموزش براي قرار گيري زير هم پوزيشن ها هستند.
با تشكر، نيروانا
بدرود
-
کاربر مقابل از Nirvana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
در واقع این آموزش ایجاد یه موقعیت جدیده در قالب ! شما اگه با برنامه نویسی آشنایی داشته باشی می تونید کاری که در تصویر بالا رو میخواید رو انجام بدید !
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)