-
افزایش ترافیک سایت بابت دانلود غیر مستقیم
سلام
آیا وقتی یک فایلی به صورت غیر مستقیم از سایت ما دانلود می شه (بدون مراجعه به خود سایت، مثلاً از طریق نرم افزار یا لینک دانلود در سایتهای دیگه) ترافیک بازدید سایت ما افزایش پیدا می کنه؟ اگه پاسخ منفیه باید چی کار کنیم که این دانلودها یه جور بازدید از سایت هم تلقی بشن و روی میزان بازدیدها اثر بگذارن؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-29-2012 10:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دانلود کردن لینک های شما ز طریق سایت های ثالث سودی نداره و فقط ترافیک کاری سرور شما را بلا میبره و ازترافیک ماهیانه شما کاسته میشه
اکنون برخی سایت ها به روشی تونستن جلوی اینکار رو بگیرند
مثلا هنگامی که بازدیدکننده داره لینک شما را از یک سایت سوم دانلود میکنه وسطکار دانلود قطع میشه و اجازه دانلود داده نمیشه
اینجوری خود فرد میاد لینک رو تجزیه و تحلیل کرده و به سایت شما (سایت اصلی) میرسه و دانلود میکنه که این به نفع شماست
البته من اون روش مسدود کردن رو بلد نیستم و امیدوارم دوستان به ما و شما یاد بدن
البته خودم فکر میکنم بشه ازطریق فایل htacsess و کدهایی این محدودیت رو بر روی فایل های سرور اعمال کرد
موفق باشید
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خیلی ممنون از نظری که دادین من هم مشتاقانه منتظرم تا بقیه دوستان راه حلشون رو ارائه کنن
-
-
این موردی که شما گفتید لینک مستقیمه.
با لینک غیر مستقیم کاربر به سایت اصلی منتقل میشه. برای این کار میتونید از کامپوننت های دانلود فایل استفاده کنید.
-
کاربر مقابل از H@m3d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خوب الان دارم از jdownload استفاده می کنم. چطور باید اینکاری که منظورتون بودر و انجام داد؟
با تشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
فناوران
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب الان دارم از jdownload استفاده می کنم. چطور باید اینکاری که منظورتون بودر و انجام داد؟
با تشکر
در آخرین نسخه این امکان به صورت پیش فرض موجوده.
اگه اون رو تغییر دادید باید از تنظیمات jdownload دانلود مستقیم رو روی خیر بگذارید.
-
کاربر مقابل از H@m3d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
H@m3d
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در آخرین نسخه این امکان به صورت پیش فرض موجوده.
اگه اون رو تغییر دادید باید از تنظیمات jdownload دانلود مستقیم رو روی خیر بگذارید.
ممنونم از توضیح شما ولی با فعال یا غیر فعال کردن امکان دانلود مستقیم تأثیری روی این بحث ما نداره. وقتی دانلود مستقیم رو فعال کنیم مستقیم دانلود می شه و وقتی غیر فعالش کنیم اول یک صفحه summary نمایش داده می شه و بعد دانلود شروع می شه
اما راهی که آقای صفاجوی گفتن باعث می شه که فقط اعضا بتونن دانلود کنن و کلاً دسترسی به پوشه دانلود محدود می شه چه از سایت خودمون چه از سایت دیگران.
حالا من یک مشکل دیگه در همین زمینه دارم.
ببینید وقتی یک دایرکتوری رو براش از طریق سی پنل یوزرنیم و پسورد تعیین می کنیم تا فقط بشه با اون یوزرنیم و پسوردها فایلی رو دانلود کرد آیا راهی هست که این جور دانلودها رو به بازدیدهای سایت اضافه کرد؟
با تشکر
-
-
سلام
براي اينكه فايلي روبذاريد براي دانلود كافيه كه دايركتوري رو فقط براي اعضاي سايتتون فعال كنيد
حتي اگر پهناي باندتون هم نامحدوده داريد اين لينك ها روبراي اعضا بذاريد چرا كه از پروسسور شما هم استفاده مي كنن
توي تنظيمات جي دانلود مي تونيد اين آپشن رو پيدا كنيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)