-
نمايش نادرست
دوستان عزيز سلام
توي سايتي كه درست كردم ، قسمت سمت راست صفحه اصلي ماژولي از نوع آخرين اخبار وجود داره به اسم "تابلو اعلانات شركت"، كه قبلا هم توي بخش مجموعه ها به همين نام تعريف كردم.
از طرفي ديگر دوتا مطلب تعريف كردم به نامهاي"تاسيس شركت" و "ويژگيهاي شركت" (البته قراره تعداد مطالب بيشتر از اينها باشه).توي قسمت متنش رو هم پر كردم.روي مجموعه"تابلو اعلانات شركت" تنظيمش كردم.
هدفي كه من ميخوام اينه كه وقتي روز عنوان مثلا "تاسيس شركت" كليك ميكنم،(كه صفحه جديدي رو باز ميكنه)توي اين صفحه جديد فقط همون متني كه خط بالا گفتم رو نشون بده. اما مشكلي كه وجود داره وقتي صفحه جديد رو باز ميكنه،
اضافه براون متني كه ميخوام رو كه نشون ميده،بقيه ماژولها رو هم نمايش ميده با وجود اينكه من براي همه ماژولها تعريف كردم كه فقط توي صفحه اصلي باز بشن.
اما الان با كليك روي "تاسيس شركت"، عينا محتوي متن تعريف شده را پايين صفحه اصلي باز ميكنه
دو تا عكس براي رسوندن منظورم گذاشتم :يكي صفحه اصلي هست.mars
يكي هم وقتي روي "تاسيس شركت" كليك ميكنم نشون ميده.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط azadeh_1510 : 11-15-2012 در ساعت 02:12 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-15-2012 01:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما ازگلوبال نیوز استفاده کن هم تنظیمات بهتری هم داره مشکلاتش هم کمتره
-
-
وقتی شما برروی یکی از آیتم های منو تون کلیلک میکنید (منو هایی که از مدیریت منو ایجاد شده اند) , نتیجه در
<jdoc:include type="component" />
قالب تون باز میشه اگر میخواهید که صفحات سایت تون مشابه هم نباشند میتونید مقاله اختصاص منو به قالب رو از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]مطالعه کنید.
در مورد مشکل نمایش ماژول ها در صفحاتی که نمیخواهید یک ماژول خاص نمایش داده بشه باید از طریق مدیریت ماژول ها قسمت تخصیص منو این کار رو انجام بدید . از طریق مدیریت منوها قسمت (ماژولهای اختصاص یافته به این منو) را بررسی کنید ببینید اون ماژول در اون منو نمایش داده میشه یا خیر.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)