سلام دوستان
من می خواهم مثل بیشتر سایتها که در انجمنشان وقتی وارد میشوی وارد لینکی شوی اگر مهمان باشی پیغام میدهد شما باید وارد سایت شوید یا ثبت نام کنید
دوستان میتوانند کمکم کنند از چه مازولی یا پلاگینی برای انجمن استفاده کنم ؟

سلام دوستان
من می خواهم مثل بیشتر سایتها که در انجمنشان وقتی وارد میشوی وارد لینکی شوی اگر مهمان باشی پیغام میدهد شما باید وارد سایت شوید یا ثبت نام کنید
دوستان میتوانند کمکم کنند از چه مازولی یا پلاگینی برای انجمن استفاده کنم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوستان کسی کمکم نمیکنه این موضوع حل کنم
ممنونتون میشم
سلام
دوست عزیز
اگه اشتباه نکنم میخواید برای کاربران میهمان یه پیامی رو ایجاد کنید مثلا بگید لطفا در سایت ثبت نام کنن! درسته؟
می تونید از افزونه ی زیر استفاده کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق و پیروز باشید
بله دوست عزیز
مثلا من یک لینکی را در انجمن قرار دادم فقط می خوام اعضای سایت بتوانند روی لینک کلیک کنند و استفاده کنند یا دانلود کنند
اما مهمانهایی که وارد انجمن میشوند فقط بتوانند عنوان ببینند
و اگر خواستند کلیک کنند و دانلود کنند مثل بیشتر سایتها روی لینکهاشون نوشته برای دیدن لینکها یا ادامه مطلب شما باید وارد سایت یا عضو شوید
وقتی مهمان کلیک میکنه ایجاد حساب کاربری براش باز میشود که بعد از ثبت نام بتواند لینک را دانلود کنند
نمونش در همین انجمن جوملا فارسی اگر کسی عضو نباشد نمیتوانند از لینکها استفاده کند
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
برای دانلود می توانید از Jdownload و یا phocadownload استفاده کنید که قابلیت های زیادی دارند از جمله موردی که مد نظر شماست (تعیین دسترسی برای اعضا )
ادامه مطلب برای اعضا :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)