پس با این حساب میشه بگید چرا سایت من هنوز بالا نمیاد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

پس با این حساب میشه بگید چرا سایت من هنوز بالا نمیاد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
permission فایل configuration.php را به 755 تغییر بدید و تغییرات مربوط به چندتا متغیر را مجددا انجام بدیدنوشته اصلی توسط sarallahe73 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چون فایل configuration.php پرمیشن 755 نداشته موارد مورد تغییر شما در آن اعمال نشده .
کاری که گفتید انجام دادم ولی فایده ای نداشت.نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من قبلا یه بار این کارو ازمایش بدون مشکل انجام داده بودم ولی نمیدونم چرا این دفعه اینطوری شده؟
سلام
دوست عزیز این لینک براتون مفید خواهد بود !
لطفا db type , db prefix رو هم چک کنید!/* Database Settings */
var $dbtype = 'mysql';
var $host = 'localhost';
var $user = 'root';
var $password = '';
var $db = '6562_PSS';
var $dbprefix = 'jos_';
موفق باشید
میشه ازتون خواهش کنم همین مواردی را که نقل قول کردید جلوی هر کدوم به فارسی بنویسید دقیقا چه چیزی باید بنویسم؟نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثلا جلوی db type چی باید نوشته بشه؟
db prefix پسوند جداول هست ! موقعی که دیتابیس رو ایمپورت می کنی قبل از هر جدول یه پسوندی داره باید پسوند رو اونجا بنویسی مثلا جدول Jos_user - پسوندش jos_ هست که آندرلاین هم باید بزاری (مثل :dbprefix = 'ggrqp_'; )میشه ازتون خواهش کنم همین مواردی را که نقل قول کردید جلوی هر کدوم به فارسی بنویسید دقیقا چه چیزی باید بنویسم؟
مثلا جلوی db type چی باید نوشته بشه؟
db type : نوع ساختار دیتابیس که دو گزینه هست یا Mysql هست یا Mysqli هست که باید در این کادر وارد بشه
موفق باشید
خیلی ممنون !نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کمک بزرگی کردید.
خواهش میکنم !
لطفا اگه با این کار مشکلتون حل شد روش کار رو بیان کنید تا اگه کسی به این مشکل برخورد و به این تاپیک رسید به نتیجه ای برسه!
و درضمن جهت تشکر دکمه تشکر کفایت میکنه و نیازی نیست پست جدیدی بزنید !
بهترین ها رو براتون آرزومندم
موفق و پیروز باشید
بله مشکل حل شد
در پایان مشکلات و راه حل هارو بیان میکنم
در هنگام ویرایش فایل configuration.php قبل از هرچیز باید اموزش انتقال سایت را مطالعه کرد و سپس این موارد را وارد نمود:
public $dbtype = '*****l';(بستگی به دیتا بیس در قسمت ستاره دار باید عبارت mysql یا mysqli را وارد نمود)
public $host = '******l';( در این قسمت باید ادرس دیتابیس هاست را وارد نمود مثال:mysql.iranhost.ir)
public $user = '******l(در این قسمت باید یوزنیم دیتابیس وارد شود)';
public $password = '*********l(پسورد دیتابیس)';
public $db = '*******l(نام دیتابیس مورد نظر)';
public $dbprefix = '*****l(پیشوند جداول دیتابیس)';
در صورتی که با انجام این مراحل فایل کانفیگ ذخیره نشد باید permission فایل configuration.php را به 755 تغییر بدید و تغییرات مربوط به چندتا متغیر را مجددا انجام بدید
چون فایل configuration.php پرمیشن 755 نداشته موارد مورد تغییر شما در آن اعمال نشده .
برای تغیر به ftp manager رفته چک باکس فایل کانفیگ را بزنید و بعد روی قسمتی که مربوط به تغییر permission است کلیک کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)