-
درخواست تبدیل قالب جوملا 1.5 به 1.7 و 2.5
سلام دوستان. من توی تبدیل قالب 1.5 به 1.7 و 2.5 مشکل دارم. قالب پیوست 1.5 هست و میخوام به 1.7 و 2.5 تبدیل بشه. کسی میتونه این لطف رو در حق من بکنه و قالب رو یبدیل کنه و بعد بگه چطور این کار رو انجام میده. من آموزش های توی اینترنت رو خوندم ولی نتونستم این کار رو انجام بدم!
قالب فارسی شده ی یکی از قالب های سایت گراند دات کام هست!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-30-2012 08:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
hesam_bdl
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان. من توی تبدیل قالب 1.5 به 1.7 و 2.5 مشکل دارم. قالب پیوست 1.5 هست و میخوام به 1.7 و 2.5 تبدیل بشه. کسی میتونه این لطف رو در حق من بکنه و قالب رو یبدیل کنه و بعد بگه چطور این کار رو انجام میده. من آموزش های توی اینترنت رو خوندم ولی نتونستم این کار رو انجام بدم!
قالب فارسی شده ی یکی از قالب های سایت گراند دات کام هست!
اگر آموزش[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه کردید و به نتیجه نرسیدید لطفا بفرمایید در کدام قسمت مشکل دارید یا کدام قسمت مقاله مشکل داشت که ما این مقاله را اصلاح کنیم .
-
-
تگ هایی که نام بردید در فایل قالب من نبود. در صورتی که به خوبی کار میکنه در 1.5
قالب رو اگر امکان داره چک کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
hesam_bdl
تگ هایی که نام بردید در فایل قالب من نبود. در صورتی که به خوبی کار میکنه در 1.5
قالب رو اگر امکان داره چک کنید.
بله اون آموزش برای غالب قالبهای جوملاست ولی در این مورد شما از یک سری مواردی استفاده شده که برای تبدیل به 2.5 نیاز به صرف زمان دارد بنابراین می توانید با
sales [at]mambolearn[dot]com
برای انجام این پروژه تماس بگیرید.
-
-
پس قالب های سایت گراند همش همین جوریه!؟ چه بد!
خوب آموزشش رو بزارید دیگه! خدا عوضتون بده!
راستی برای همون قالب های عادی یکم بیشتر توضیح بدید تو آموزش لطفا. خیلی اجمالی آموزش دادین. یا ترجمه کردین.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)