اگه شما هم مثل نفر قبلی نشید که گفت اطلاعات سایت رو بدید بهش دادم دیگه خبری ازش نشد

اگه شما هم مثل نفر قبلی نشید که گفت اطلاعات سایت رو بدید بهش دادم دیگه خبری ازش نشد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوستان خواهشا کمک کنید
من فایل رو به اسم index.php ذخیره کردم و فایل index اصلی رو تغییر نان دادم و تو صفحه ای که ساختم لینک ایندکس جدید رو دادم و صفحه اول سایت بالا اومد ولی وقتی رو مطالب کلیک میکردم باز صفحه ایندکس و صفحه ای رو که ساختم نشون میده و مطلب رو نشون نمیده
سلام
شما نباید این کار رو می کردید اگر میخوایید صفحه ای ایجادکنید بهتره با index.html باشه. به هیچعنوان فایل index.php رو تغییر نام یا حذف نکنید
آدرس سایت رو در همین جا ذکر کنید نه در پیام خصوصی.(بصورت هایپرلینک نذارید که ایندکس نشه)
موفق باشید
دوست عزیز من در پیغام خصوصی که شما برای من ارسال کردید البته بدون درخواست خودم و شما خودتون فرستادید
باز هم برای شما و مشکل شما وقت گداشتم . مشکل شما رو به صورت خصوصی پاسخ دادم به طور کاملاً شفاف و واضح
بررسی میکردید پاسخ رو دریافت میکردید
در پناه ایزد
این آدرس سایت:نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا باید چیکار کنم
دوست عزیز شما درست میگید ولی بعد از اینکه من این پست رو دادم شما پیام دادید ولی بازم ممنوننوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن من کلا میگم این صفحه رو نشون نمیده شما گفتید عکس ها رو تو پوشه تصاویر قرار بده من فکر نکنم با این کار درست شه
بهر حال ممنون
ویرایش توسط m.lover : 08-18-2012 در ساعت 07:06 AM
شما جواب درست رو گرفتین ولی مشکل رو نتونستین برطرف کنین
به ادرس نگاه کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
میدونم اینجوری میاد بالا فقط میخوام وقتی میزنم fcinter.ir این بیاد بالا نه وقتی آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو میزنم
سلام
سرور شما php رو ارجح تر از html می دونه
با مدیر سرور تماس بگیرید و بگید مشکلرو برطف کنن
علاقه مندی ها (Bookmarks)