درود
یک بسته آماده به نصب نسخه 2.5.1 داشتم،بعد از نصب روی هاست و آپدیت به نسخه 2.5.6 پک فارسی ساز جوملا فارسی رو از سایت جوملاکد دانلود و نصب کردم.صفحه تنظیمات کلی بهم ریخته
یک دمو قرار میدهم
![]()

درود
یک بسته آماده به نصب نسخه 2.5.1 داشتم،بعد از نصب روی هاست و آپدیت به نسخه 2.5.6 پک فارسی ساز جوملا فارسی رو از سایت جوملاکد دانلود و نصب کردم.صفحه تنظیمات کلی بهم ریخته
یک دمو قرار میدهم
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز
بسته فارسی ساز در سایت جوملاکد دو نسخه هست ! آخرین نسخه فقط برای مدیریت هست ! شما اول یه بکاپ بگیر از کل سایت و دیتابیست ! بعد اون نسخه رو نصب کنید (البته بازم میگم فقط زبان مدیریت رو نصب می کنه) بعد تست کن ببین مشکلتون حل میشه یا نه که بعد فقط فارسی ساز خود جوملا رو نصب کنید ! درضمن قبل از اینکار سایتتون رو با مرورگر های دیگه هم تست کنید!
لینک دانلود فارسی ساز برای بخش مدیریت (ورژن 2.5.4 - مشکلی نداره روی 2.5.6 جواب میده )!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
این ارور رو میده وقتی نصب میکنم
Default Language Saved. This does not affect users that have chosen a specific language on their profile or on the login page.
Warning! When using the multilanguage functionality (i.e. when the plugin System - Languagefilter is enabled) the Site Default Language has to also be a published Content language.
سلام
فایل زبان رو از مدیریت افزونه ها حذف کردید؟
?!
بله
لطفا بگین مشکل از کجاست؟
ببینید من خود جوملا فارسی 2.5 رو هم نصب کردم باز هم صفحه تنظیماتش همینجوریه
دوستان لطفا کمک کنید
مشخصات هاستم هم اینه
PHP version 5.3.13
MySQL version 5.1.63-cll
Perl version 5.10.1
Apache version 2.2.22
mysql
اینم بگم به php.ini هم دسترسی دارم از طریق قرار دادن suPHP_ConfigPath /home/name/public_html
ویرایش توسط memare-ahvaz : 07-02-2012 در ساعت 08:29 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)