سلام
دوستان چطور میتونم قسمت های مختلف قالب امیر کبیر رو که در شکل مشخص هست Smooth کنم؟
![]()

سلام
دوستان چطور میتونم قسمت های مختلف قالب امیر کبیر رو که در شکل مشخص هست Smooth کنم؟
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به آدرسبروید و فایل menus.css را باز کنید و در خط 14Joomlaroot/templates/yougrids/css/menus.css
padding موجود را به
تغییر دهید و در خط 25 هم padding موجود را بهکد:#topmenu_holder{padding:0;}
تغییر دهید .کد:.top_menu{padding:0;}
از توجه شما خیلی ممنونم، ولی منظور من از Smooth کردن، دادن انحنا و گرد کردن گوشه ها بود. ممنون میشم من رو در این رابطه راهنمایی کنید.نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پرسش نخست من اینه، زمانی که این دستور رو دادید تغییر چندانی ندیدم در قالب اما فکر کنم فاصله هدر بالا و منو اصلی برداشته شد. درسته؟نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پرسش دوم، برای ویرایش خط 14 یا 25 آیا نیاز به زدودن دیگر فرمان های این تیکه داریم؟ کدام روش زیر درست است؟
روش یک:
.top_menu {
width:100%;
display:block;
position:relative;
z-index:1000;
padding:0;
}
روش دو:
.top_menu {padding:0;
}
بله حتما . من همیشه فکر میکردم اسم این کار ایجاد کرنره
به آدرس
و کد زیر را به انتهای آن اضافه کنیدJoomlaroot/templates/yougrids/css/metal.css
کد:#header , .horiznav {border-radius:6px;}
سلام، واقعا ممنونم بابت راهنمایی های راهگشاتون. با ترفندی که گفتید در قسمت هایی از قالب کرنر ایجاد شد، ممنون میشم من رو برای ایجاد کرنر در قسمت های دیگه که در تصاویر هم قابل مشاهده هستند راهنمایی فرمائید.نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)