سلام من از jcomment استفاده میکنم و تا الان مشکلی نداشتم اما الان علیرغم تنظیمی که کرده ام نظرات جدید را بهم میل نمیکنه و بعضی نظرات رو بدون تایید رو سایت می فرسته
علت چیست

سلام من از jcomment استفاده میکنم و تا الان مشکلی نداشتم اما الان علیرغم تنظیمی که کرده ام نظرات جدید را بهم میل نمیکنه و بعضی نظرات رو بدون تایید رو سایت می فرسته
علت چیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
در مورد ارسال ایمیل تنظیمات SMTP روست کنید.
در مورد انتشار نظرات هم به تنظیمات جی کامنت بروید و در قسمت Permissions، انتشار خودکار را برای گروههای مختلف بررسی کنید.
یا علی
مورد اول را در صورت امکان بیشتر توضیح دهید
در باره دومی هم تنظیمات را ست کردم فقط برای مدیریت اجازه انتشار خودکار را قرار دادم درست است؟
درباره مورد اول آموزش زیر را مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا یادتون باشه که در تنظیمات جی کامنت نیز باید مشخص کرد که در صورت درج نظر ایمیل ارسال شود.
مورد دوم هم درست تنظیم کردید.
من همین کار را کردم ولی در پایان ارور داد که نمی تواند configuration.php را برای نوشتن باز کند
یعنی چی
دسترسی فایل کانفیگ رو بر روی 777 تنظیم کنید. تغییرات را اعمال کنید و در آخر دوباره سطح دسترسی رو به حالت قبل بازگردانید.
عذرخواهی میکنم میشه بفرمائید از کجا باید این تنظیم را انجام بدهم قدری مبتدی هستم! شرمنده ام
چرا شرمنده ای؟ پرسش شرمندگی ندارهشرمنده ام
اگه نمیدونی و با جستجو هم به نتیجه نرسیدی بپرس، حتی اگه فکر میکنی سوالت خیلی ساده هست. امروز من جواب سوال شما رو میدم و فردا شما جواب همین سوال رو به فرد دیگه ای میدید.
از طریق کنترل پنل هاست و یا برنامه های FTP مانند cuteftp
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط jalal_iranian : 07-04-2012 در ساعت 02:34 PM
ممنون خدا خیرتون بده
باز نمیشه
یوزر و پسورد رو به صورت خصوصی برام ارسال کنید تا بررسی کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)