سلام
یه سوال داشتم در مورد seo جوملا 1.5
چه جوری باید جوملا رو seo کنم ؟؟؟؟؟
لطفا راهنماییی کنید

سلام
یه سوال داشتم در مورد seo جوملا 1.5
چه جوری باید جوملا رو seo کنم ؟؟؟؟؟
لطفا راهنماییی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
باید مقالات موجود در[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جوملا فارسی را مطالعه بفرمایید.نوشته اصلی توسط achil1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بابا اون که زیاد سو رو بالا نمیبره
یه چیز پیشرفته
برای صحت فرمایش تون میتونید منبعی ام معرفی کنیدنوشته اصلی توسط achil1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه متصفانه
دروود
برای بهتر کردن اوضاع بعد از تنظیمات توضیح داده شده در دانشنامه جوملا فارسی میتونید از افزونه های کلمات کلیدی و بهینه ساز لینک ها استفاده کنید
به شما کمک زیادی خواهند کرد
به همراه تنظیمات مناسب فایل htaccess
در پناه ایزد
با سلام به همه دوستان
یه سوال در مورد نحوه زبان فارسی برروی جوملا انگلیسی نصب شده داشتم یعنی من جوملا انگلیسی نصب شده دارم و میخوام حالا زبانش به فارسی تبدیل شه کسی میتونه کمک کنم
سلامنوشته اصلی توسط maryak [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوال شما با عنوان این تاپیک متفاوت هست ! لطفا سوالتون رو در تاپیک دیگری مطرح کنید تا پاسخ بدیم!
موفق باشید
کجا بیان کنم تاپیکش رو به من بگید
دروود
در این جا :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نام انجمن ها رو بخونید زیاد انتخاب انجمن مناسب کار سختی نیست !
تاپیک های قدیمی رو با پست جدید بالا نیاوردید
تاپیک جدید ایجاد کنید
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)