-
سلام
از راهنمایی شما ممنونم
مشکلی که بابت ماژول ها داشتم حل شدن ولی هنوز در منوهای سایت یه مشکل اساسی دارم
اینم اینکه منوها رو همین طور که گفتید به دو تا حالت فارسی و انگلیسی درست کردم و یه منوی اصلی- همه هم دارم که زیر منوهایی که ساخته بودم رو منتشر نشده کردم تا اینجا درست ، ولی یه خصوصیتی که دیدم قالبم داره اینه که Menu setting که یه آیتم داره به نام Menu Molude که وقتی مثلا آیتم منوی اصلی رو انتخاب کنم فقط تو هر دو صفحه مربوط به فارسی و انگلیسی این منوها رو میاره یا برعکس یعنی با انتخاب زبان منوهای مربوطه رو نمیاره و باتنظیم توی مدیریت قالب منوها رو برحسب انتخاب میاره!!!!!!
و مشکل دیگه که اصلا جهت منوها تغییر نمی کنه یعنی از Rtl به Ltr تغییر پیدا نمی کنه !!!!!!!!!
توی انجمن هم یه search داشتم که یکی از دوستان گفته بودن باید
((شما دايركشن رو روحالت معمولی يعنی ltr قرار بديد و اين كد رو در index.php در بين تگ </head><head> قرار بديد. بااين دستور اگر زبان شما فارسی باشه قالب رو rtl ميكنه و درصورتی كه انگليسی باشه قالب به حالت ltr در مياد )) با این دستور
<?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <link href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/yourtemplate/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php endif; ?>
ولی تست کردم با این پیغام رو به رو میشم
Fatal error: Using $this when not in object context in /home/iidealhe/public_html/index.php on line 2
لطفا راهنمایی کنید دوستان من باید کارم رو یه روز دیگه تحویل بدم بد جوری به مشکل برخوردم
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-05-2012 03:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)