-
تغییر چینش مطالب در منو های دیگر قالب امیر کبیر
سلام دوستان
ببخشید مشکل من با ترتیب مطالب در صفحه ی اول حل شده اما من صفحات دیگری (منو) در وب سایتتم ایجاد کردم که مطالب رو به صورت صفحه ی اول نشون نمیده یعنی فقط عنوان هارو نشون میده با نام نویسنده و عنوان ها رو در صفحات جداگانه ای لینک کرده چطور میتونم مطالب رو که در منو های دیگری هست به صورت زیر هم نشون بدم؟؟ دقیقا مثل صفحه ی اول!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-03-2012 06:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
ehsab222
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان
ببخشید مشکل من با ترتیب مطالب در صفحه ی اول حل شده اما من صفحات دیگری (منو) در وب سایتتم ایجاد کردم که مطالب رو به صورت صفحه ی اول نشون نمیده یعنی فقط عنوان هارو نشون میده با نام نویسنده و عنوان ها رو در صفحات جداگانه ای لینک کرده چطور میتونم مطالب رو که در منو های دیگری هست به صورت زیر هم نشون بدم؟؟ دقیقا مثل صفحه ی اول!
لطفا پاسخ ما رو هم بدید
-
-
سلام
آموزش نحوه چیدمان صفحه اصلی - توضیح کلی درمورد بخش و مجموعه و ساختن آنها - ارسال مطلب در سایت و...
حجم اصلی فایل 444مگ هست - حجم فایل فشرده 2.8 مگ هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]موفق باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 07-11-2012 در ساعت 07:20 AM
-
2 کاربر زیر از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
ببخشید ولی توی این اموزش فقط مطلب رو توی صفحه ی اصلی توضیح داده
مثلا من یک منوی خانه و یک منوی اخبار دارم .من تا حالا تونستم مطالب صفحه ی اصلی یا همون خانه رو تغییر بدم و به صورت پشت سر هم به نمایش بگذارم ولی در منو های دیگر بلد نیستم یعنی نمیدونم باید چی رو تنظیم کنم؟؟
-
-
دروود
مدیریت > منو ها > منو دلخواه > از پارامتر های سمت چپ میتونید تعدادمطالب و نوع قرار گرفتن اون رو تعیین کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
ببخشید ولی توی این اموزش فقط مطلب رو توی صفحه ی اصلی توضیح داده
مثلا من یک منوی خانه و یک منوی اخبار دارم .من تا حالا تونستم مطالب صفحه ی اصلی یا همون خانه رو تغییر بدم و به صورت پشت سر هم به نمایش بگذارم ولی در منو های دیگر بلد نیستم یعنی نمیدونم باید چی رو تنظیم کنم؟؟
تفاوتی نداره در این فیلم برای صفحه اصلی هست و برای هر منو که ساخته باشید این روش صدق می کنه نه فقط در صفحه اصلی!

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
مدیریت > منو ها > منو دلخواه > از پارامتر های سمت چپ میتونید تعدادمطالب و نوع قرار گرفتن اون رو تعیین کنید
در پناه ایزد
با تشکر از جناب آقای Mersad عزیز !
درود فراوان به خودتون
فرمایشات جنابعالی در فیلم هست ! دوستمون باید حواسشون رو جمع کنند و برای منوی دیگشون هم همون مراحل رو طی کنید!
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببخشید میشه بگید از منو ی سمت چپ دقیقا چه تغییراتی باید داد چون در منوی اصلی یک گزینه به نام انتخاب طرح ها وجوداشت که من با استفاده از اون تغییرات لازم رو دادم و حالا توی منو های دیگر این گزینه وجود نداره
-
-
سلام
دوست عزیز
نوع منو رو چی میزارید ؟
طبق عکس زیر عمل کنید ک
-
-
من نوع منو رو روی لیست مجموعه ها میزارم و بعد از سمت چپ از لیست مجموعه ها گزینه ای رو انتخاب میکنم ولی مطلب در این منو ها به طورت لینک عنوان نمایش داده میشن
-
-
اینم عکس با تنظیماتی که باید انجام بدید با نوع منوی (لیست مجموعه)!

موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)