من ماژولها را فعال کردم و در سمت راست سایت آر اس اس و خبر خوان رویت میشه اما عملا هیچ کاری نمیکنند تا مطالب سایت من در اینترنت آر اس اس داشته باشه یا خبر خوان داشته باشه
در مدیریت ماژول : ماژول ها ی مربوطه را فعال کردم

من ماژولها را فعال کردم و در سمت راست سایت آر اس اس و خبر خوان رویت میشه اما عملا هیچ کاری نمیکنند تا مطالب سایت من در اینترنت آر اس اس داشته باشه یا خبر خوان داشته باشه
در مدیریت ماژول : ماژول ها ی مربوطه را فعال کردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کسی هست پاسخ بده من نیاز به راهنمایی و کمک دارم
سلام
برای همه منوهای شما rss بصورت خودکار ساخته میشه ! لینکش رو وارد کنید و آر اس اس هر منو رو داشته باشید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام و عرض ادب چگونه لینکش رو وارد کنم و آر اس اس هر منو رو داشته باشم لطفا گام به گام بگوئید چه کارهایی باید انجام بدهم چون من فقط در تمام صفحات منو آر اس اس را دارم ولی وقتی کلیک مکنی با این پیغام روبرو میشوی>> هیچ پیوند خبر خوانی تعریف نشده است<<
index.php?format=feed&type=rss
این برای صفحه اصلی شماست
اگر میخواهید برای هر منوی خودتون هم داشته باشید از ؟ شروع کنید و بعدش بنویسید ! (لینکی که مد نظر دارید)
به همین سادگی آر اس اس منوهای جوملای شما نمایش داده خواهد شد.
این آر اس اس برای منوهایی که از بلاگ مجموعه و لیست مجموعه باشند قابل استفاده خواهد بود (طبیعتاً)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من نتونستم چون نمی دونم از کجا باید شروع کنم در مازول آر اس اس لینک شما را دادم behavamusic.ir/index.php?format=feed&type=rssاما در منو آر اس اس ;که کلیک می کنی حالا این پیغام در تمام صفحات میآیدایراد در بارگذاری اطلاعات خوراک)
مدیریت ماژول : ماژول نمایش خبر خوان
- ماژول با موفقیت ذخیره شد
نوار ابزار
- عنوان *
- نمایش عنوان نمایشمخفی
- موقعیت نمایش ماژول انتخاب
- حالت
- دسترسی
- ترتیب
- زمان انتشار ماژول
- پایان انتشار
- زبان
- یادداشت
- شناسه
- نمایش خبر خوان
توضیحات ماژول این ماژول خبر های سایت های دیگر را با استفاده از خبر خوان در سایت شما به نمایش میگذارد
گزینه های اصلی
گزینه های اصلی
- خبرخوان URL
- نمایش به صورت راست چین بلیخیر
- عنوان فید بلیخیر
- توضیحات فید بلیخیر
- تصویر هر خبر ورودی بلیخیر
- گزینه های فید
- توضیحات مورد بلیخیر
- تعداد کلمات
گزینه های پیشرفته
تخصیص منو انتساب ماژول انتخاب منو: منوی اصلی
منوی کاربری
- - صفحه اصلی
- - - ارسال پیام برای ما
- - تماس و همکاری با ما
- - درباه ما
- - تبادل لینک
میشه لطفا دقیقتر بگید.ممنون از همکاریتون
اولاً آدرس سایت شما یک پوشه هم داره و توی دستور آر اس اس باید اون پوشه هم ذکر کنید !! (پوشه ای که جوملا توش نصب شده!!!)
دوماً منوهای شما هیچکدام به کامپوننت مطالب نیستند !!! مجموعه مطالب و لیست باید ایجاد کنید برای این منظور ! یک تصویر از مدیریت منوی خودتون اینجا قرار دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
در ادامه صحبتهای دوستم برای اینکه مشکلی در پیدا کردن آدرس rss نداشته باشید. با فایر فاکس صفحه مورد نظر را باز کنید و سپس راست کلیک کنید و گزینه view page info رو بزنید. در تب feeds میتونید لینک rss را مشاهده کنید.
با تشکر از دوستان خیلی خوب مهدی و جلال -بله من آدرس پوشه نصبbehavamusic.ir/ را هم در مازول آر اس اس لینک شما را دادم
behavamusic.ir/index.php?format=feed&type=rssاما در منو آر اس اس ;که کلیک می کنی حالا این پیغام در تمام صفحات میآیدایراد در بارگذاری اطلاعات خوراک)
در زیر تصویر مدیریت منوها را ملاحظه کنید
مدیریت منو : منوها
زیرمنو
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوار ابزار
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تعداد آیتم های منو ماژول های لینک شده به منو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] # منتشر شده # منتشر نشده # زباله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (نوع منو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (نوع منو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز یکبار برای شما توضیح دادم ! شما اصلاً توجه نمیکنید متأسفانه !!!
برای منوهایی که از بلاگ و لیست محتوا باشد میتونید آر اس اس داشته باشید !!!!!
منوهای شما الان هیچکدام از این نوع نیستند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)