سلام، از روی لوکال انتال دادم به هاست سرورم کلمات فارسی رو ؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون میده!![]()

سلام، از روی لوکال انتال دادم به هاست سرورم کلمات فارسی رو ؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون میده!![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
با این روش فقط فونت های en اوض شد. همچنان فارسی رو ؟؟؟؟؟؟؟ نمایش میده!
سلام
هاست شما از utf-8 پشتيباني نميكنه
اين مورد را با هاست خود درميان بگذاريد
موفق باشيد
نه اسکریپت فارسی دیگه ای روی هاست نصب کردم. از فروشنده معتبر فارسی خریدی کردم هاست رو!
از جوملا نسخه en استفاده میکنم ! شاید به این خاطر هست!
همه چیز رو برسی کردم! مشکل از wamp server هست! حالا چطور میشه مشکل رو حل کرد!
بکاپ sql رو که روی هاست میفرستم ؟؟؟؟؟؟ میشه! حالا میخوام همون بکاپ رو روی localhost بریزم ارور میده phpmyadminم !؟
SQL query:
--
-- Database: `inspire-qs`
--
-- --------------------------------------------------------
--
-- Table structure for table `mk0m3_assets`
--
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] IF NOT EXISTS `mk0m3_assets` (
`id` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 10 ) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT COMMENT 'Primary Key',
`parent_id` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 11 ) NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Nested set parent.',
`lft` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 11 ) NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Nested set lft.',
`rgt` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 11 ) NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Nested set rgt.',
`level` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 10 ) UNSIGNED NOT NULL COMMENT 'The cached level in the nested tree.',
`name` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 50 ) NOT NULL COMMENT 'The unique name for the asset.\n',
`title` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 100 ) NOT NULL COMMENT 'The descriptive title for the asset.',
`rules` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 5120 ) NOT NULL COMMENT 'JSON encoded access control.',
PRIMARY KEY ( `id` ) ,
UNIQUE KEY `idx_asset_name` ( `name` ) ,
KEY `idx_lft_rgt` ( `lft` , `rgt` ) ,
KEY `idx_parent_id` ( `parent_id` )
)TYPE=INNODBAUTO_INCREMENT=61;
MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=InnoDB AUTO_INCREMENT=61' at line 24
ویرایش توسط safajuy : 06-13-2012 در ساعت 02:10 PM دلیل: ادغام پست ها
سلام
اينمشكل به خاطر utf8 نبودن ديتابيس شماست
مواردي كه به اين شكل دراومدن رو نميشه ويرايش كرد و به حالت قبل برگردوند ولي مي تونيد اطلاعاتي كه جديد گذاشته ميشه رو تغيير بديد
موفق باشيد
"اينمشكل به خاطر utf8 نبودن ديتابيس شماست" دیتابیس ایجادی دیگه مشکلی ندارن فقط دیتابیس انتقالی مشکل داره!نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
"مواردي كه به اين شكل دراومدن رو نميشه ويرايش كرد و به حالت قبل برگردوند ولي مي تونيد اطلاعاتي كه جديد گذاشته ميشه رو تغيير بديد" اگه منظورتون رو فهمیده باشم- کلمات جدیدی که وارد میکنم هم ؟؟؟؟؟ هست.
حالا من میتونم کار رو از سر بگیم رو هاست اما یه پست هم اینجا بزارید دل ما رو شاد کردین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب الان دوباره با همین مشکل مواجه شدم. این دفعه از سروری به سرور دیگه منتقل کردم، بازم همون بلا سرم اومد.
با برسی های انجام شده مشکل قطعا جوملا هست. از جوملا بسته نصبی نسخه ارجینال استفاده میکنم. برای مثال یه ماژول ایجاد میکنم عنوان رو فارسی وارد میکنم یا حالا مطلب درون ماژول رو فارسی وارد میکنم با سیو کردن ماژول به ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تغییر داده میشه.!؟
این آموزش رو دوباره انجام ندادم چون فکر کردم نیازی نیست و مورد مشابه قبل هست.نوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط safajuy : 07-02-2012 در ساعت 01:23 PM دلیل: ادغام 4 پست!
الان یه مسئله یادم اومد که شاید خیلی کمک کنه. من از همین بکاپ توی همون هاست قبلی استفاده داشتم و مشکلی نداشت ولی با تغییر هاست مشکل پیش اومده
دروود
از طریق phpmyadmin وارد جداول دیتابیس خودتون بشید ببینید به صورت یونیکد utf8 قرار دارد یا خیر ؟!
اگر نیست و هاست شما این امکان رو داره قرار بدید و ست کنید
در پناه ایزد
هر چند بنده imprt/export رو utf8 قرار دادم و بکاب مشکلی نداره. تنها چیزی که من درش تغییر ایجاد میکنم و ازش مطلع نیستم mysql40 هست.؟
از کدوم تب کدوم قسمت یونیکد رو مشخص میکنه؟
ویرایش توسط index.mailbox : 07-02-2012 در ساعت 03:31 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)