-
عدم نصب جوملا 2.5
سلام دوستان. یه سوال داشتم من تمام آموزش هایی که برای نصب جوملا بود رو مطالعه کردم و مو به مو جلو رفتم اما موقع دادن آدرس سایتم صفحه نصب جوملا نمیاد در ضمن من پوشه install رو پاک کردم بازم نشد ارور 404 رو میده. من از طریق یه آی پی که خود سایت بهم داده وارد پنل کاربریم میشم چون هنوز دامین ثبت نکردم ایراد از اینه یا علت دیگه ای داره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-04-2012 07:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
قبل از نصب جوملا نباید پوشه installation را پاک میکردید .
تا ست شدن NS دامین صبر کنید و مجددا اقدام به نصب کنید مشکل تون حل میشه .
-
-
مرسی دوباره از حالت فشرده خارج کردم پوشه install هم اضافه شد اما بازم نشد. تا ست شدن دامین صبر میکنم اگه نشد دوباره مزاحم شما میشم ممنون از راهنماییتون
-
-
در صورتی شما هم میتونید تا ست شدن دامین منتظر بمونید هم میتونید در لوکال سایت تونو تکمیل کنیدو سپس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]بدید به سرور .
-
-
سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم با این تفاوت که من دامینم ثبت شده و موقع نصب وقتی آدرس سایتم رو میزنم لینک دانلودش میاد
-
-
سلام
لطفا ادرس سایت رو ارائه کنید
یا با تصویر مشکل خود رابیان و کرده و توضیحات بیشتری ارائه کنید
ضمنا شما جوملا رو در چه پوشه ای اپلود کرده و ایا پس از اپلود اکسترکت هم کردین ؟
موفق باشید
-
-
سلام
من یه مشکل در نصب دارم با اینکه مراحل رو قدم به قدم پیش رفتم اما در مرحله ارتباط با دیتابیش دچار مشکل شدم و پیغامی مبنی بر اینکه امکان ارتباط نیست می دهد همه چیو تست کردم اما جواب نداد؟؟
-
-
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریگ عرض مینمایم .
شما اطلاعات دیتابس را دست وارد کرده اید ؟
در صورت درست وارد کردن اطلاعات یک بار دیتابس خود را حذف و سپس ایجاد و اقدام به نصب نماید .
موفق باشید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)