-
درخواست راهنمایی در مورد ارور کامپوننت جوملا موبایل
با سلام
بنده کامپوننت جوملا موبایل ترجمه شده رو از سایت زیر دانلود کردم ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کامپوننت رو نصب کرده ام ... به گفته مترجم نیاز به تنظیم خاصی نیست و همه چی در حالت ایده آل قرار داشته
اما وقتی که سایت رو با موبایل باز می کنم ارور زیر رو می ده ...
erorr:table data.jos_treawurfl cache dosent exit
دوستان و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایند مشکل از کجاست
با سپاس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-05-2012 06:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
افزونه رو حذف و مجددا نصب کردم اما همچنان اون ارور روی صفحه موبایل می یاد ...
در ضمن موقع نصب مجدد افزونه یه ارور دانلود فایل می ده
جوملا موبایل! هشدار :
خطا در دانلود http://www.mobilejoomla.com/tera_dump_094.sql
Kuneri [جوملا موبایل]
جوملا Kuneri موبایل! پیشرفته ترین ابزار برای تبدیل جوملا شما برای وب سایت تلفن همراه است. سازگار با تمام گوشی های جهان، از جمله آی فون ، گوشی ، iMode و تلفن وپ ( iPhone, Smartphone, iMode & WAP)
(C) Copyright 2008-2010 by [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا موبایل! با موفقیت نصب شد.
-
-

نوشته اصلی توسط
arash2880
با سلام
بنده کامپوننت جوملا موبایل ترجمه شده رو از سایت زیر دانلود کردم ...
کامپوننت رو نصب کرده ام ... به گفته مترجم نیاز به تنظیم خاصی نیست و همه چی در حالت ایده آل قرار داشته
اما وقتی که سایت رو با موبایل باز می کنم ارور زیر رو می ده ...
erorr:table data.jos_treawurfl cache dosent exit
دوستان و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایند مشکل از کجاست
با سپاس
نحوه نصب این افزونه که اسمش Kuneri Mobile Joomla است را بنده ترجمه کردم و منتظر اجازه ام برای publish در wiki
(چون این افزونه یک مقدار جنبه تبلیغاتی دارد) شما کمی صبور باشید اگر مشکلی نداشت برای انتشار در ویکی کمتر از 48 ساعت دیگر در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]منتشر میشه نحوه نصب این افزونه .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست گرامی پس لطفا در صورت انتشار مطلب لینک ارجاع به مطلب آموزشی رو در این تاپیک اعلام بفرمایید. با سپاس
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)