-
مجموعه ها
خب راستش من تازه کارم و می خوام تخصصی جوملا رو یاد بگیریم...
یه سوال کلی، نمایش در صفحه اول و دیگر صفحات رو چگونه تنظیم می کنند؟
یه سوال بهتر، توی تبلیغات یک مجموعه باسم جوملا و یک مجموعه باسم بدون مجموعه وجود داره، هر دو رو بررسی کردم، هیچ تفاوتی رو پیدا نکردم (!) در حالی که تبلیغات در مجموعه بدون مجموعه نمایش داده نمیشه ولی در جوملا نمایش داده میشه و البته حودم هم یک مجموعه ساختم که مثل بدون مجموعه تبلیغاتش نمایش داده نمی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-06-2012 06:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
ورود شما را به انجمن جوملا فارسی خیر مقدم عرض میکنم.
پیشنهاد میکنم آموزشهای مربوط به دو لینک زیر را مطالعه بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد کامپوننت تبلیغات خدمتتون بگم که شما مجموعه های مورد نظرتون رو ایجاد میکنید و مشتری ها را در مجموعه های مناسب قرار میدهید. در آخر با استفاده از ماژول تبلیغات، تبلیغ مورد نظرتون رو نمایش میدهید.
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
فیلم تصویری نحوه چیدمان صفحه اصلی - توضیح کلی درمورد بخش و مجموعه و ساختن آنها - ارسال مطلب در سایت و ...
حجم اصلی فایل 444مگ هست - حجم فایل فشرده 2.8 مگ هست
اطلاعات تکمیلی رو در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می تونید مشاهده کنید
موفق و پیروز باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)