من ميخوام دقيقاً همين سيستم تالار گفتمان رو منتها خودم ميخوام روش كلي تغييرات بدم
اما ميخوام كه يكي برايم راه اندازي كنه ، مديريت محتوام هم جوملاست
ميخوام بدونم چقدر هزينه داره

من ميخوام دقيقاً همين سيستم تالار گفتمان رو منتها خودم ميخوام روش كلي تغييرات بدم
ميخوام بدونم چقدر هزينه داره
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
اگه منظورتون انجمن جوملا فارسی هست باید خدمتتون بگم که این انجمن با vBulletin ایجاد شده که یک سیستم مستقل است و ارتباطی با جوملا ندارد.
این انجمن ساز تجاریه. برای انجمن ساز رایگان میتونید از SMF استفاده کنید.
افزونه kunena هم برای ایجاد انجمن در جوملا موجود است.
یا علی
در ضمن جايي سراغ داريد كه قالب هاي kunena رو داشته باشـه ؟
من چه كار به تجاري بودنش دارم
هم ميتونم خريداري كنم و هم ميتونم از خيلي جاها دانلود كنم ...
كسي هست كه راه اندازي كنه !؟ هزينه هم ميدم
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بومی ساز با خود شما هست
در پناه ایزد
چرا قالب هاي كيوننا اينقدر كـمه !؟
لينك دانـلود اين قالب رو ميتونيد بزاريد ؟ چون كلاً اين قالب كه براي دانـلود رايگانه !!
دوست عزیز سلام
همانطور که دوستان گفتند این انجمن بر پایه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میباشد و تجاری مباشد و باید به سایت سازنده مراجعه نمایید.من ميخوام دقيقاً همين سيستم تالار گفتمان رو منتها خودم ميخوام روش كلي تغييرات بدم
این را از سایت سازنده بپرسید.چرا قالب هاي كيوننا اينقدر كـمه !؟
کدام قالب؟لينك دانـلود اين قالب رو ميتونيد بزاريد ؟
در ضمن شما قوانین سایت را مطالعه نمایید
همانطور که شما انتظار پاسخ دارید ما هم انتظار رعایت قوانین و احترام را داریم.
3) از تایپ به صورت Pingilish خودداری کنید. دوستانی که صفحه کلید فارسی در اختیار ندارند می توانند از این ابزار استفاده نمایند: parseek.com/Keyboard
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال های پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
14) اینجا انجمن آموزش تخصصی جوملا، مامبو و SMF است. لطفا سوال هایی که به جوملا، مامبو و SMF مربوط نمی شوند را در انجمن مطرح نکنید.
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
پست های اسپم حدف شد.
امیدوارم در آینده قوانین را رعایت بفرمایید.
یا حق.
ویرایش توسط محمد محسنی : 07-17-2012 در ساعت 12:44 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)