با سلام
لطفا جای این دو را بهم بگید که در چه موقعیتی است چ.ن محتوا را می خوام تغییر بدم نمی تونم درست پیداش کنم! انگار بهم مربوط می شن![مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

با سلام
لطفا جای این دو را بهم بگید که در چه موقعیتی است چ.ن محتوا را می خوام تغییر بدم نمی تونم درست پیداش کنم! انگار بهم مربوط می شن![مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر لینک سایت تونو بهتر میشد کمک کرد.
شما میتونید =tp? را از سایت تون بگیرید اگر قسمت هایی که دنبالشون میگردید در موقعیت خاصی بودند میتونید از مدیریت ماژول ها ماژول های موجود در اون موقعیت را بررسی کنید و در غیر اینصورت مدیریت مطالب .
لینک سایت این است: faith-seeking.com
یکی از دوستان گفتند اول مجموعه را تعریف کن یا edit من بعد مطلب و بعد ماژول
شما میخواهید بدونید جایی که این محتوا قرار دارد کجاست , تعریف مجموعه برای این منظور اصلا معنی نداره .نوشته اصلی توسط nadima [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راه حل شما در پست قبلی بنده است .
پس تعریف مجموعه در اینجا لازم نیست. می شه همون مجموعه های خود قالب را اختصاص بدم؟ یعنب اسمش را عوض نکنم؟
بله مشکلی نداره . تشکیل مجموعه هیچ ربطی به مشکل شما نداره . ولی خوب بهتره مجموعه های خودتون رو تشکیل بدید و هر مطلبی رو که ایجاد کردید به مجموعه ی مربوطه اختصاص بدید . برای نظم بخشیدن و مدیریت بهتر محتواتون و سطح دسترسی ها ، این کار ضروریه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)