سلام دوستان .
پلاگین Content - Image gallery - sigplus رو نصب کردم . ماژول اون به راحتی کار میکنه . ولی چطور میتونم از گالری داخل محتوا استفاده کنم ؟؟؟؟
توی توضیحاتش نوشته که میشه ولی چطوریشو نگفته ! میشه راهنمایی کنید ؟

سلام دوستان .
پلاگین Content - Image gallery - sigplus رو نصب کردم . ماژول اون به راحتی کار میکنه . ولی چطور میتونم از گالری داخل محتوا استفاده کنم ؟؟؟؟
توی توضیحاتش نوشته که میشه ولی چطوریشو نگفته ! میشه راهنمایی کنید ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوستان مشکلم حل شد . راهش رو هم اینجا مینویسم که اگر کسی دیگه هم این مشکلو داشت ، کارش راه بیوفته ؛
مرحله 1 ) تصاویری که میخواهید در مطلبتون نمایش بدهید را داخل پوشه ای (مثلا Pic) ریخته و در هاستتون آپلود کنید . (مثلا در آدرس public_html/images/Gallery2/Pic )
مرحله 2 ) وارد مدیریت پلاگین Content - Image gallery - sigplus شوید و اولین فیلد ستون "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" رو آدرس دهی کنید (منظورم فیلد "پوشه اصلیه") برای مثال ما ، چون همه عکس ها رو درون پوشه images ریختیم ، همین مقدار images رو اینجا وارد میکنیم ؛
مرحله 3 ) وارد مطلبی که میخواهید عکس هاتونو درونش فراخوانی کنید بشید . جایی که میخواهید عکس ها فراخوانی بشند ، کد زیر رو بنویسید :
{gallery}Gallery2/Pic{/gallery}
توجه داشته باشد که بین دوتا کروشه با برچسب gallery به هیچ عنوان فاصله ای نیوفته ! وگرنه پوشه رو پیدا نمیکنه !!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)