سلام، میخواستم برای پوشه مدیریت دسترسی خاص تعیین کنم اما توی پوشه مدیریت .htaccess وجود نداره!
order deny,allowallow from 12.34.5.67allow from 98.76.54.32deny from

سلام، میخواستم برای پوشه مدیریت دسترسی خاص تعیین کنم اما توی پوشه مدیریت .htaccess وجود نداره!
order deny,allowallow from 12.34.5.67allow from 98.76.54.32deny from
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کد:order deny,allowallow from 12.34.5.67allow from 98.76.54.32deny from all
یه سوال دیگه، برطبق این آموزش تغییر نام پوشه مدیریت صورت نمیگیره و صفحه سفید رو نشون میده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته بگم یه تفاوتی وجود داره مثلا DS توی کد من دیده نمیشه! از جوملا 2.5.6 استفاده میکنم.
یه سوال دیگه، پرمیشن کانفینگ برای امنیت روی چه چیزی باید قرار بگیره؟
سلامبهترين كار اينه كه رو ي پوشه مديريت رمز بگذاريد.آموزش اين كار در دانشنامه جوملا فارسي موجود هست.
مزیتش فقط دو پسورده بودن هست؟ خوب به دردسرش نمیرزه و همون یه پسورد کامل یکباره بزاریم خیلی بهتر هست.نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مزيتش اينه كه پسور اون پوشه در ديتا بيس جوملا ذخيره نميشه و هك كردنش به مراتب سخت تر هست!
البته توسط افزونه هاي خاصي هم ميتونيد دسترسي رو محدود كنيد به اين پوشه كه يك نمونه jsecure هست.
در مرحله اول که همون فقط آپی خاصی بتونه وارد شه خیلی بهتر هست. تغییر نام پوشه چی و سوال سوم؟
سلام
تغيير نام پوشه رو اصلا پيشنهاد نميكنم ، چون باعث مشكلاتي در كاركرد جوملا و افزونه ها خواهد شد.
همون افزونه اي كه پيشنهاد كردم آي پي رو هم محدود ميكنه، همچنين آدرس دسترسي به اين پوشه رو هم تغيير ميده، از طريق .htaccess هم اگر جستجو كنيد ميتونيد اينكار رو انجام بديد.
افزونه تجاری هست. آموزش هم که قدیمی و کارا نیست!
.htaccess رو هم که توضیح دادم.
من به یکی از روش ها امنیت هم راضی هستم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)