-
درخواست راهنماییدرباره یک تغییر در قالب امیرکبیر
سلام دوستان . روزتون بخیر ؛
میخواستم در قالب امیر کبیر ، ستون با موقعیت Right رو واقعا به سمت راست قالب بیارم (موقعیت Right و Left کنار هم اصلا جالب نیست) . یادمه قبلا یک نفر اینو مطرح کرده بود ولی پیداش نکردم . دوستان ، کسی میدونه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .
یا علی ... .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-07-2012 10:23 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mohammad973
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان . روزتون بخیر ؛
میخواستم در قالب امیر کبیر ، ستون با موقعیت Right رو واقعا به سمت راست قالب بیارم (موقعیت Right و Left کنار هم اصلا جالب نیست) . یادمه قبلا یک نفر اینو مطرح کرده بود ولی پیداش نکردم . دوستان ، کسی میدونه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .
یا علی ... .
به آدرس
Joomlaroot\templates\yougrids\layouts\
layout1.php
رفته و
کد:
<div id="leftblock" style="width:<?php echo $leftblock ?>;">
<div class="inside">
<jdoc:include type="modules" name="left" style="<?php echo $YJsgl_module_style ?>" />
</div>
</div>
با دستور متناظرش برای موقعیت راست در خط 57 تعویض کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوست عزیز . ولی این راه درست نیست . این کار جای موقعیت های right و left رو با هم عوض میکنه . ولی باز همون سمت چپ تصویر نشون میده . من میخوام موقعیت Right در سمت راست تصویر قرار بگیره ، موقعیت Left در سمت چپ و مطالبم رو بین این دو تا بگذارم .
چطور میشه این کارو کرد ؟؟
ممنون .
-
-
دوستان اگر کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه ؛ کارم ضروریه !
-
-
سلام
دوست عزیز
لینک زیر رو ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم دو تا آموزش تصویری خیلی خوب (لینک youtube خیلی عالیه)
درضمن توی[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم یه جستجو بکن (آموزش ایجاد موقعیت جدید در قالب)!
موفق باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 07-08-2012 در ساعت 04:07 AM
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام به همه دوستان و به P30Yaran عزیز ؛
اول اینکه یه دنیا تشکر بابت پاسختون .
منتها یلنک اولتون مشکل داره . لینک سوم هم برای جوملا 1.6 گفته ، فرقی نداره با 2.5 ؟
-
-
سلام
لینک اول مشکلی نداره !
(اگه باز نشد این رو توی docs.joomla.org جستجو کنید ====How do you add a new module position? )
در مورد لینک سوم نه ! مشکلی نداره جواب میده (فقط به نظرم قبل از هر کاری یه بکاپ از فایلها تون داشته باشید ضرر نمی کنید )!
موفق و پیروز باشید
-
-
ببینید اینا همش درباره تعریف یک موقعیت جدیده . من میخوام موقعیت right کنار left نباشه . با این آموزش هام نفهمیدم باید چکار کنم ! مثلا فایل index.php اصلا اون محتوایی که تو این آموزش نشون داده شده رو نداره . میشه خودتون توی فایل های این قالب بگردید و بگید کجاش رو تغییر بدم تا درست بشه ؟؟؟ همه جاشو زیر و رو کردم نتونستم !!!
-
-
سلام
به خدا تا حالا از قالب امیرکبیر استفاده نکردم!
باید صبر کنید تا نصب کنم و ببینم چطوریه ! خبرتون کنم (من اکثراً جوملا انگلیسی نصب می کنم و فارسی ساز جوملا فارسی )!
درضمن
شما می تونید یه موقعیت جدید ایجاد کنید در سمت راست و از یکی از موقعیت های left,right استفاده نکنید ! یا یکی از اون موقعیت ها رو تغییر بدید!
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دست شما درد نکنه دوست عزیز ؛ اگر امتحان کنید و خبرشو بهم بدید که خیلی لطف میکنید در حقم .
(نمیتونم موقعیت جدید بسازم ، گفتم ، فایل index.php ای که اینجا گفته با فایلی که من دارم ، زمین تا آسمون فرق میکنه !!!)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)