-
اشکال در نصب افزونه
سلام مشکل من اینست که وقتی می خواهم ماژول یا کامپوننتی را نصب کنم این پیغام می آید:
JFolder::create: مسیر مورد نظر را نمی توان ایجاد کرد
JInstaller::install: دایرکتوری ایجاد نشد. "C:\Inetpub\wwwroot\mysite\components\com_ jco mments\images"
من خیلی گشتم
یکی گفته بود تو کانفیگوریشن ./tmp بزار
یکی گفته بود دسترسی پوشه هاتو 777 بکن
اخر هم یکی جمله زیر رو نوشته بود:
ftp را غیر فعال کنید و دوباره تست کنید در ضمن ببنید روی سرور ( احتمالا لوکال ویندوزی شما ) suphp فعال است و همچنین register_global باید Off باشد
قسمت اول جمله بالا رو فهمیدم اما قسمتهای دوم و سوم جمله بالا را نفهمیدم یعنی چی.البته جوملای من روی هاسته و فک کنم ربطی نداشته باشه به من
خلاصه اگه میشه کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-07-2012 10:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
آموزش تصویری (فیلم)تنظیم لابه FTP در انجمن هست - جستجو کنید - لایه FTP رو تنظیم کنید مشلکل حل میشه!
اگه نشد سطح دسترسی فایلها و پوشه ها رو درست کنید (الان سطح دسترسی چنده؟ (پوشه log , tmp)?
توی دانشنامه جوملا فارسی هم آموزش تنظیم لایه FTP و هم خطاهای لایه FTP هست جستجو کنید
موفق باشید
-
-
تنظیم لایه ftp رو بدرستی انجام دادم و سطح دسترسی اون دوتا پوشه که نوشتی رو هم روی 777 قرار دادم
اما بازم همون پیغام رو موقع نصب هر افزونه ای میده
JFolder::create: •مسیر مورد نظر را نمی توان ایجاد کرد•
•ماژول• •نصب•: •دایرکتوری ایجاد نشد.•: "D:\HostingSpaces\hedayt.com\hedayt.com\wwwroot\mo dules\mod_ampcontact"
-
-
مشکلن حل شد.
برداشتم پرمیشن تمام فایل ها و فولدر های موجود در wwwroot رو 777 کردم و افزونه نصب شد و بعد دوباره پرمیشن اونها رو دوباره فقط خواندنی کردم
(البته چون هاستم رو که از ایران هاست گرفته بودم یه امکانی داشت که تمام این کار هارو با یه کلیک انجام دادم ، زیاد سخت نبود)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)