سلام
چطور article را به منو لینک کنم؟
article را با new ایجاد کنم دیگه؟ اما جایی نداره که لینک کنم به منوی single article?

سلام
چطور article را به منو لینک کنم؟
article را با new ایجاد کنم دیگه؟ اما جایی نداره که لینک کنم به منوی single article?
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
یعنی یک مطلب خاص رو میخواهید نمایش بدید ؟ در یک منو !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جناب nadima ی عزیز ، لطفا منظورتون رو واضح تر بگید تا دوستان بتونند راهنماییتون کنند ! این دومین پستتون هست که مشکلتون رو نامفهوم بیان کردین ! article یک متن (مطلب) هست ؟ یک مقاله است ؟ یا فایل ؟ ... .
سلام
برای قرار دادن یک مطلب در منو مراحل زیر رو طی کنید!
به مدیریت منوها برید - بعد منویی که می خواید این مطلب درونش نمایش داده بشه و سپس گزینه new رو بزنید !
مثلا : مدیریت منو - منوی اصلی - بعد گزینه جدید رو برای ساخت بزنید!
سپس نوع آیتم رو بزارید : (از بخش مطالب - نمایش یک مطلب خاص)!
سپس در پنل سمت چپ بر روی انتخاب مطلب کلیک کنید و مطلب خودتون رو انتخاب کنید ! سپس برای منوتون یه عنوان بزارید و ذخیره رو بزنید !
کار تمام شد ! شما با موفقیت یک مطلب را در منوی اصلی سایتتون به نمایش گذاشتید !
موفق و پیروز باشید
به این تصاویر نگاه کنید. این صفحه مربوط به منو های من هستش.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] . این عکس مربوط به products است:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هر کدام از اینها یعنی products و clients دارای چندین محصول است که من باید این محصولات را به هر کدام از منوها لینک بدهم. این عکس مربوط به صفحه article new است:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توی این صفحه جایی نداره که لینک کنم به منوی مربوط به خودش فقط categurisho می تونم انتخاب کنم. توی منوی مثلا products هم فقط یکی از article ها را می تونم لینک بدم مثل همین عکس[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی بقیش چی؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این هم عکس از article products که دوتاش را با قرمز نشان دادم من باید همه این 5تا را لینک بدم به منوی products و همه article باشند.
ویرایش توسط nadima : 07-09-2012 در ساعت 05:18 AM
دوست عزیز این کارها را خودم کردم. اما موضوع این هستش که چند تا article دارم که مثلا مربوط به products هست! لطفا به این تاپیکی که گذاشتم نگاه کنیدنوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم عکس از article products که در اینجا دوتا از 5 تای مربوط به products هست. همه این 5 تا را باید طوری لینک بدم به products که article باشند.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم توضیح مفصل همراه با عکسنوشته اصلی توسط mohammad973 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز ؛ به نظر من ::
1) چرا Product رو از نوع single article انتخاب کردید ؟ خوب مسلمه اینطوری فقط یک مطلب رو نشون میده . شما نوع منوتون رو از "یک مطلب خاص" به "مطالب ویژه" تغییر بدید .
2) توی قسمت مجموعه ها (categury) یک مجموعه هم به نام product و یکی هم به نام client بساز ؛ (پس یک product توی منوهاتون دارد یکی هم توی مجموعه هاتون)
3) وقتی یک مطلب جدید ایجاد میکنی ، از کشوی categury ، بنابه موضوع مطلبت ، یکی از مجموعه های Product یا Client رو انتخاب کن .
انشاءالله که مشکلتون حل میشه .
دوست عزیز
1. نمی تونم منو را به مطالب ویژه اختصاص بدم چون قالب این اجازه را نمیده. طرح قالب. این صفحه اصلی سایت است. قراره وقتی روی مثلا products کلیک کنم تمام article های مربوط به اون را نمایش بدهد
.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2.در قسمت مجموعه ها products و clinets تعریف شده
3.این کار را هم کردم. برای هر مطلب categury مربوط به خودش را اختصاص دادم!
خوب اگر بیای برای product یک ساب دامین تعریف کنید و مطالب مربوط رو توی اون فراخوانی کنی چی ؟؟؟ به نظرتون حل نمیشه ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)