ساب دامین؟!! یعنی چطوری؟؟؟ نه من فکر می کنم یک راه سادهتر وجود داره!

ساب دامین؟!! یعنی چطوری؟؟؟ نه من فکر می کنم یک راه سادهتر وجود داره!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز اپه اشتباه نکنم منظورتون اینه :
می خواید وقتی بر روی product کلیک کنید تمام مطالبش بیاد ! درسته ؟
برای اینکار در صفحه ایجاد منوی جدید (محصولات) طبق عکس زیر عمل کنید !
اگه هم می خواید به صورت کشویی زیر منو داشته باشه طبق پست قبلم برای زیر منوها عمل کنید ولی زیر منوی محصولات قرار بدید!
انشاله که منظورتون رو درست متوجه شده باشم و تونسته باشم کمکتون کنم
موفق باشید
من هم خودم گیج شدم. خوب می دونید محصولات که الان توی منو تعریف کردید نباید categury باشه باید طبق گفته همکارم article باشه بهش هم می گی بابا نمی شه بیشتر از یک محصول به این منو لینک داد!! گوش نمی ده. منم گیج کرده!!
اگر نمونه ای قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد تا منو مناسب بسازید
ولی در حالت کلی همونطور که P30Yaran عزیز گفت باید عمل کنید
در پناه ایزد
ویرایش توسط mersad : 07-09-2012 در ساعت 07:52 AM
سلام
همانطور كه دوستمون گفتن (p30yaran)
كافيه شما در انتخاب هاي منوي product گزينه طرح بلاگي رو انتخاب كنيد
تا تمام مطالب شما در يك صفحه با ترتيبي كه بعدا تعريف ميكنيد نمايش داده شود
موفق باشيد
طرح بلاگی به انگلیسی چی می شه؟
سلام مجددنوشته اصلی توسط nadima [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز شما مگه مطالب شاخه محصولاتت رو درون یه مجموعه نمیریزی ؟ خوب توی تصویر مشخصه به جای مجموعه های من شما باید مجموعه محصولات رو انتخاب کنید !
اگه برای محصولاتتون مجموعه انتخاب نکردید و فقط پنج تا مطلب هست ! طبق پست اولم باید پنج تا زیر منو برای محصولات بسازی !اما پیشنهاد میشه برای محصولات یه مجموعه قرار بدید و 5 تا محصولتون رو درون اون مجموعه قرار بدید و سپس طبق پست دومم عمل کنید
موفق و پیروز باشید
سلامنوشته اصلی توسط nadima [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شرمنده فراموش کردم پاسخ بدم (اجازه ویرایش نداد)
خوب طبق عکس زیر عمل کنید (قسمت تنظیماتش تب اول - مجموعه محصولات رو انتخاب کن و در تب سوم که توی عکس زیر هست تعداد مطالب قابل نمایش در هر صفحه رو مشخص کن
آموزش تصویری کار با مجموعه و مطالب توی ارسالهای من هست !
![]()
چی بگم والا خوب آخه من همه این کارها را کردم و articlei که تعریف کردم زیر مجموعه هاش را درست انتخاب کردم برای مثال به این عکس نگاه کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این یکی از آرتیکل های مربوط به products هست. حالا وقتی products را می زنم فقط informationi را نشان می ده چون در تعریف منو(products article) طبق این عکس:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در انتخاب آرتیکل information را انتخاب کردم. حالا در products مابقی آرتیکل ها را نشان نمی ده یعنی منظورم این هست که مثلا products شامل این آرتیکل هاست:information/art paper import statistic/change manegement/employment&skills هست.که فقط information را نشان میده!!!! اون هم چون در منور products انتخابش کردم!!! حالا بقیه را چطور لینک بدم. الان واضح شد فکر کنم!
دوست عزیز
گفتم که : شما باید نوع منوی محصولات رو بزاری - بلاک مجموعه (عکس توی پست دومم هست) سپس مجموعه محصولات رو انتخاب کنی ! (وقتی شما پنج مطلب با نام های :information/art paper import statistic/change manegement/employment&skills در مجموعه محصولات ساختی ! با این کار هر کسی رو منوی محصولات کلیک کنه ! پنج مطلب رو توی یک صفحه می بینه !
اگه بخواید به صورت زیر منو بسازید باید برای هر مطلب یک منو بسازید طبق همین چیزی که ساختید - یعنی یه بار برای information بیاید منو بسازید (single article بزار و information رو انتخاب کن ) و برای :art paper import statistic هم یه بار دیگه منو بساز (single article بزار و مطلب art paper import statistic رو انتخاب کن و به همین ترتیب)!
دیگه نمی دونم چطور توضیح بدم ! 2تا عکس قرار دادم براتون دیگه ! خیلی واضحه
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)