-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
یعنی یک مطلب خاص رو میخواهید نمایش بدید ؟ در یک منو !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
به این تصاویر نگاه کنید. این صفحه مربوط به منو های من هستش.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] . این عکس مربوط به products است:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هر کدام از اینها یعنی products و clients دارای چندین محصول است که من باید این محصولات را به هر کدام از منوها لینک بدهم. این عکس مربوط به صفحه article new است:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توی این صفحه جایی نداره که لینک کنم به منوی مربوط به خودش فقط categurisho می تونم انتخاب کنم. توی منوی مثلا products هم فقط یکی از article ها را می تونم لینک بدم مثل همین عکس[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی بقیش چی؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این هم عکس از article products که دوتاش را با قرمز نشان دادم من باید همه این 5تا را لینک بدم به منوی products و همه article باشند.
ویرایش توسط nadima : 07-09-2012 در ساعت 05:18 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-09-2012 05:11 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)