-
حذف Powered by Phoca Download در کامپوننت فوکا دانلود
سلام دوستان من کامپوننت فوکا دانلود فارسی نسخه 1.3.7 را بر روی جوملا 1.5 نصب کرده ام ول نمیتوانم Powered by [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را در پایین صفحات حذف کنم لطفا کمکم کنید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-12-2012 05:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
1157478
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان من کامپوننت فوکا دانلود فارسی نسخه 1.3.7 را بر روی جوملا 1.5 نصب کرده ام ول نمیتوانم Powered by
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را در پایین صفحات حذف کنم لطفا کمکم کنید
ممنون
فایل زیر رو ویرایش کنید
components\com_phocadownloa\helpers/phocodownload.php
سپس بدنبال کد زیر باش یا شبیه به این.
return base64_decode('PGRpdiBzdHlsZT0idGV4dC1hbGlnbjogY2V udGVyOyBjb2xvcjojY2NjOyI+UG93ZXJlZCBie............ ........etc');
این کد رو جایگزین کنید با :
return base64_decode('PGRpdj48L2Rpdj4=');
اگر نشد :
انتهای فایل
administrator/components/com_phocadownload/helpers/phocadownload.php
چند خط کد هست که داخل عبارت
function renderPhocaDownload() {
}
قرار داره که باید حذف بشه.
موید باشید.
-
-
نوشته اصلی توسط
parsnest
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل زیر رو ویرایش کنید
components\com_phocadownloa\helpers/phocodownload.php
سپس بدنبال کد زیر باش یا شبیه به این.
return base64_decode('PGRpdiBzdHlsZT0idGV4dC1hbGlnbjogY2V udGVyOyBjb2xvcjojY2NjOyI+UG93ZXJlZCBie............ ........etc');
این کد رو جایگزین کنید با :
return base64_decode('PGRpdj48L2Rpdj4=');
اگر نشد :
انتهای فایل
administrator/components/com_phocadownload/helpers/phocadownload.php
چند خط کد هست که داخل عبارت
function renderPhocaDownload() {
}
قرار داره که باید حذف بشه.
موید باشید.
سلام
یک دنیا از پاسخ شما ممنونم مشکل من حل شد
-
-
من با نسخه 1.3.9 کار میکنم.برای حذف .مطالبی که شما گفتید رو نداره داخل فایلcomponents\com_phocadownloa\helpers/phocodownload.php.چیکار باید بکنم؟
-
-
دوست عزیز،
اگه این کار رو نکنید بهتر است.
واقعیت این است که ما برنامه نویس ها که پولی از یوزر ها دریافت نمی کنیم؟ می کنیم؟ ولی کلی هزینه ی برای ساخت و بروزرسانی و ساپورت انجام میدیم. در مقابل این باز کد رو هم نمی بندیم و می دیم دست کاربرا. در مقابل این لینک ها رو قرار می دیم تا لااقل کاربران دیگر از این سرویس استفاده کنند. اگر برنامه نویس باشید می تونید دقیقا این کار رو انجام بدید و فوتر رو حذف کنید، در غیر این صورت یک ایمیل به دولوپر کار می زنید و با هزینه ای بسیار پایین(شاید بین 3 تا 10 دلار) فوتر رو براتون حذف می کنند و گاها تا 6 ماه الی یک سال بهتون پشتیبانی میدهند.
پیروز باشید
-
2 کاربر زیر از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)