هوالشافیبا سلام خدمت دوستان
کسی میدونه چطور میشه صفحه home رو یه صفحه html قرارداد تا با زدن یک کلیک وارد سایت بشی؟

هوالشافیبا سلام خدمت دوستان
کسی میدونه چطور میشه صفحه home رو یه صفحه html قرارداد تا با زدن یک کلیک وارد سایت بشی؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
شما میتونید یک فایل با نام index.html بسازید و به ایندکس جوملا خودتون لینک دهید.
یا علی
ممنون ازجوابتون
با عرض معذرت این فایل باید توپوشه تمپلیت ها باشه.وهمچنین به ایندکسی که خارج از تم هاست لینک بدم؟
این فایل رو باید در روت قرار دهید و به ایندکسی که در پوشه اصلی جوملا هست لینک داده بشه.
ببخشید سوال دوم اینه که :چه طوری یک عکس رو به یه منو (صفحه)با تمپلیت متفاوت لینک بدم.درواقع آدرس منوی من چیه؟
دروود
منو جدید بسازید
در صفحه ساخت جدید ادرس رو در اختیارتون قرار میده
در پناه ایزد
ببخشید اگ میشه دقیقتر جواب بدین.چون آدرس ثابته و معمولا شناسه تغییر میکنه آدرس رو قرار بدین
سلام
در تکمیل صحیت های دوست خوبم آقا مرصاد عزیز باید عرض کنم که :
برای ساختن منو از بخش مدیریت مدیریت منو - جدید و ... ! برای اختصاص قالب در تنظیمات منوی جدید ! قالب رو انتخاب کنید!
مثل عکس زیر :
و اگه میخواید برای منوتون عکس قرار بدید توی تنظیمات منوی جدید هست !
سوالی بود بگید در خدمتیم
موفق و پیروز باشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط reza37 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بازم متوجه نشدم.من نمیخوام برای منو عکس تعیین کنم،بلکه میخوام به یک عکس لینک منو رو بدم
اگه لطف کنید آدرس رو بهم بدین
ویرایش توسط reza37 : 07-14-2012 در ساعت 07:43 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)