سلام. من یه کامپوننتی می خوام ترجمه کنم. فایل english.php داخل فولدر language رو فارسی کردم ولی تو بخش مدیریت هنوز هم همه بخشهای کامپوننت رو انگلیسی نشون میده.
فکر می کنین مشکل کار کجاست؟

سلام. من یه کامپوننتی می خوام ترجمه کنم. فایل english.php داخل فولدر language رو فارسی کردم ولی تو بخش مدیریت هنوز هم همه بخشهای کامپوننت رو انگلیسی نشون میده.
فکر می کنین مشکل کار کجاست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگر منظورتون منوهای کامپوننت هست باید فایل xml را هم فارسي كنيد
اگه اسم کامپوننت را هم بگید بیشتر میتونیم کمکتون کنیم
یا علی
بله منظورم منوها هست ولی داخل فایل xml خود کامپوننت فقط آدرس فایلها و متغیرهاست و چیزی نیست که بشه ترجمش کد.
داخل فایل XML هر کامپوننتی یک قسمت هست به این شکل:
مثلا برای گالری داتسو:
شما باید دنبال چنین چیزی بگردیکد:<menu>گالری تصاویر داتسو</menu> <submenu> <menu act="pictures">مدیریت تصاویر</menu> <menu act="showcatg">مدیریت گالری ها</menu> <menu act="comments">مدیریت یادداشت ها</menu> <menu act="upload">آپلود استاندارد</menu> <menu act="batchupload">آپلو بصورت کلی</menu> <menu act="batchimport">ورود کلی تصاویر</menu> <menu act="settings">تنظیمات و پیکربندی</menu> <menu act="resetvotes">صفر کردن آراء</menu> <menu act="rebuild">بازسازی تصویر بندانگشتی</menu> </submenu>
ضمنا با تغییر این مورد لینک ها فارسی نمیشن
شما باید فایل XML که فارسی شده رو به قبلی توی فال زیپ اون کامپوننت عوض کنید، کامپوننت رو پاک کنید و از اول نصب کنید.
جناب رادمهر ضمن تشکر از پاسختون.
من با فارسی سازی تا حدی آشنا هستم. ولی تو فایل xml اصلا جایی برای فارسی سازی نیست. یعنی قابل فارسی سازی نیست و فکر نمی کنم لازم بشه فارسی بشه. به عنوان مثال:
<filename>pdf.php</filename>
<filename>sef_ext.php</filename >
<filename>includes/fpdf/font/makefont/iso-8859-16.map</filename>
<filename>includes/fpdf/font/makefont/iso-8859-2.map</filename>
<filename>includes/fpdf/font/makefont/iso-8859-4.map</filename>
<filename>includes/fpdf/font/makefont/iso-8859-5.map</filename>
`mobile` varchar(60) NOT NULL default '',
`email` varchar(255) NOT NULL default '',
`photo` varchar(100) NOT NULL default '',
منتها یه پوشه به اسم language داره که من فایل زبان english رو ترجمه کردم ولی الان هیچ تغییری نکرده و باز هم انگلیسیه.
اگه با 4.6.1 کار میکنید تو پوشه language یه فایل بسازید به نام fa_IR.php و ترجمه فارسی رو توی اون قرار بدید
نه جناب رادمهر نسخه مامبوی من 4.5.2 هست.
[quote author=agri link=topic=4502.msg27464#msg27464 date=1170408582]
نه جناب رادمهر نسخه مامبوی من 4.5.2 هست.
[/quote]
برای نسخه 4.5.2 فایل farsi.php را در پوشه زبان ان ایجاد کنید
موفق باشید
1. مامبو از نسخه 4.5.3 به بعد از طرف مامبولرن پشتیبانی خواهد شد
2. حتما مامبو خود را به آخرین نسخه ارتقائ دهید زیرا با ارتقاء ندادن مامبو خطرات امنیتی زیادی برای شما امکان دارد پیش آید
3. در صورتی که پارامتر های menu و submenu در فایل xml نباید هیچ منویی نه فارسی و نه انگلیسی ایجاد نخواهد شد به غیر اینکه منو ها در فایل install.(componentname.).php تعریف شوند که کاری به غیر منطق می باشد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)