باز عزیزان از خدا بی خبر بیکار سایتمو هک کردند !!! فایل index رو حذف کردم . ولی الان فقط لیست پوشها های دایرکتوری رو میاره . چکار باید بکنم ؟ هنوزم بک آپ نگرفته بودم .
الان هیچ مطلبی نمیتونم بیارم .

باز عزیزان از خدا بی خبر بیکار سایتمو هک کردند !!! فایل index رو حذف کردم . ولی الان فقط لیست پوشها های دایرکتوری رو میاره . چکار باید بکنم ؟ هنوزم بک آپ نگرفته بودم .
الان هیچ مطلبی نمیتونم بیارم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز بسته جوملا فارسی رو دانلود کنید و فایل index.php اون رو در root هاستتون آپلود کنید !
موفق باشید
با عرض سلام .نوشته اصلی توسط mohammad973 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز همان طور که دوست عزیزم فرمود فایل index را از یک جوملای خام و سالم بردارید و جایگزین کنید .
مطمنا هک از سمت جوملا نبوده است .
نکات امنیتی :
از شرکت های مطمن هاست خریداری کنید . ( اگر هر چقدر شما امنیت سایت را خود را بهبود ببخشید اما سرور و هاست شما امنیت نداشته باشد هیچ ارزشی ندارد )
از هر کجا و از هر سایتی افزونه های جوملا را دانلود و نصب نکنید . به خصوص در نصب افزونه های کد شده دقت نماید .
از افزونه های نال شده استفاده نکنید .
بر روی پوشه ادمین پسورد بگذارید
همیشه از وب سایت خود بک آپ تهیه نماید .
از پسورد های قوی استفاده نماید .
همیشه جوملای خود را به روز نگاه دارید .
اما هم مان طور که عرض کردم مهم ترین روش جلوگیری از هک سرور مطمن و پیایدار میباشد .
موفق باشید .
ممنون از لطف دوستان عزیز ؛ فقط چندتا سوال ::
1) افزونه های نال شده به چه معنا هستند ؟؟
2) اجوملا همون ورژنی که نصبهرو دانلود کنم و index.php اون رو آپلود کنم یا فرقی نداره ؟؟
3) اگر نیاز به پست جدید برای این سوال بود ، بگید ، وگرنه لطف کنید همین جا جواب بدی :: برای حذف جوملا (که الان 2.5.3) هست و نصب جوملا 2.5.6 ، باید هرچه که توی هاستم دارم رو پاک کنم و جدید جوملا رو نصب کنم ؟ یا امکان به روز رسانیش هست ؟
با سلام .نوشته اصلی توسط mohammad973 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نماید .
منظور افزونه هایی هست که تجاری میباشد یا دارای لایسنس برای یک دامنه هست . مثلا اسکریپت whmsc یک سیستمی است که برای نصب بر روی یک دامنه میباشد و لایسنس دارد . کسانی هستند که برای پرداخت نکردن این هزینه این افزونه ها را نال می کنند و استفاده می کنند . البته اسکریپت ها و افزونه هایی که نال شوند هم قسمت هایی از انها کار نیم کند . هم امنیت بسیار پاپپینی دارند .
اگر همان ورِژن باشد بهتر است . مثلا برای جوملا 1.5 فایل جوملا 2.5 را نگذارید .
می توانید از طریق بروز رسانی اقدام کنید . این امکان بروز رسانی به همین دلیل قرار داده شده است که شما راحت باشید و نیاز به اپلود فایل نباشد .
موفق باشید
وقتی بروزرسانی رو میزنم مینویسه "در این لحظه فایل بروز رسانی جدیدی وجود ندارد . لطفا در آینده دوباره امتحان کنید"
چکارکنم برای ارتقا ؟؟؟
دروود
کش رو خالی کنید !
اگر باز هم همین مورد رو دیدید
بسته جوملا 2.5.6 رو روی جوملا خودتون استرکت کنید و پوشه instaltion رو حذف کنید
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)