سلام.من از mod_jaslideshow2 استفاده می کنم. نمی دونم چرا عکس ها نمایش داده نمی شن؟

سلام.من از mod_jaslideshow2 استفاده می کنم. نمی دونم چرا عکس ها نمایش داده نمی شن؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزيز
در ابتداء بنده به نيابت ورود شما را به انجمن جوملا فارسي خير مقدم عرض ميكنم
ودر ادامه:
ازفعال بود ماژول مذكور در موقعيت مورد نظر مطمئن هستيد؟
عكس ها را از چه مسيري در اين اسلايد شو ذخيره كرديد؟
موفق باشيد
ممنونم. من این ماژول رو در قسمت زیر هدر فعال کردم. پوشه عکس ها را همimages/stories/fruit قرار دادم .ولی عکس ها نمایش داده نمی شوند
آدرس سایت:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
به قسمت مديريت رسانه ها رفته و از پوشه هاي سمت راست پوشه ماژول مذكور رو پيدا كرده وعكسهاتونو از اين طريق آپلود بفرمائيد و ببينيد مشكل حل ميشه.نوشته اصلی توسط rambler10 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
اما یک قسمت داره (تو تنظیمات ماژول) که فقط آدرس فولدر عکس ها رو می خواد. این آدرس مجموعه که شما گفتید از کجا باید به ماژول بدم؟
من عکس ها رو گذاشتم ولی متاسفانه نمایش داده نمیشن .مشکل از قالب نیست؟
برای slideshow ها بعداز اینکه تصاویر را در مدیریت رسانه ها آپلود کردید در تنظیمات ماژول باید عکسها را به ماژول معرفی کنید .نوشته اصلی توسط rambler10 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون ماژولی که شما ازش استفاده میکنید content Slideshow است یعنی باید عکستونو به صورت یک مطلب در مدیریت مطالب قرار بدید و آدرس مجموعه اون مطلب را به ماژل بدید
این عکس از محیط تنظیمات ماژول گرفته شده![]()
با نصب ماژولی که شما گفتید مشکلم حل شد ممنونم
یک اسکرین شات از تنظیمات ماژول تون در همین پست قرار بدید تا عرض خدمتتون
با استفاده از این ماژول این دردسر ها را نخواهید داشت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)